Elementer

Elementer

Elementer

Innlandshus AS har utviklet bygningselementet man ser på illustrasjonen nedenfor. Dette er elementer på ferdigproduserte dimensjoner, og det er kun 3 materialer som benyttes:

  • Bindingsverk av tre
  • Isolasjon trefiber
  • Vindtett asfalt trefiber.

Les mer om vårt byggesystem her

Teknologi
Rasjonell tenkning, forskning og utvikling er fundamentet i teknologien bak våre produkter og tjenester. Kombinasjonen av færre komponenter og ny produksjonsteknologi har gjort det mulig å automatisere produksjonen av elementene.

Byggesystemet er basert p element C-C 600 designet til å brukes til både gulv, tak og vegger. Med sin enkle og funksjonelle konstruksjon bidrar elementet til økonomisk fordelaktige boligløsninger.

Element C-C 600 kan benyttes til hele eller deler av bygg og har i tillegg en unik mulighet til videre leveranse av materialer til ferdige bygg.

Nytteverdi for kundene
Innlandshus AS sine kunder vil ha et konkurransefortrinn. Færre varelinjer gir enklere logostikk, bedre kontroll på kostnadene og mer oversiktlige etterkalkyle. Planlegging og gjennomføring blir enklere med færre komponenter og løsninger. Kunden oppnår en rasjonalisering gevinst og kan gjennomføre flere og får mulighet til bedre inntjening.

Brosjyre
Monteringsanvisning

Nyheter Innlandshus

Bygg rimeligere

Bygg rimeligere

Vi har utviklet et byggesystem med basis i et standardisert element som gir r...