Innendørs påkjøringsvern – fendring en god investering i sikkerhet.

Dato: 12 Okt 2020

BoPlan er den største produsenten av Polymer påkjøringsvern for krevende miljøer. Produktene beskytter mennesker, biler, bygninger, porter og inventar fra fall- og kollisjonsskader.

Fendrings-produktene absorberer støt på en måte som minimerer skade, og går tilbake til sin originale form etter et støt. Dette gir produktene lang levetid, og lar deg spare penger på utskiftning av inventar da de ikke mister egenskaper ved harde støt og kollisjoner.

Gardas påkjøringsvern er testet og utformet etter strenge krav og standarder. Produktene er laget for krevende miljøer, og er mye brukt til industri, logistikk, varehus, fabrikker og flyplasser. Dette er innovative produkter som reolbeskyttere, pullerter, rekkverk og barrier som beskytter i kollisjoner mot f.eks gaffeltruck´er, lastebiler andre kjøretøy.

  • BoPlans Flex Impact-serie er laget av fleksibel polymer
  • Reolbeskytterne passer til er laget for å passe mange ulike størrelser
  • Serien kommer i moduler, dette åpner for utallige versjoner og sammensetninger, og gjør at vi kan skreddersy den beste løsningen for ditt behov

Kostnadseffektive løsninger
Treffer du betongen med bilen, blir ikke bare bilen skadet – men også en betydelig del av bygget. Har du stålrekkverk eller autovern vil dette over tid få mye bulker og til og med løsne fra fundamentet ved et sammenstøt. Dette unngår du ved Polymer påkjøringsvern. Disse består av fleksibel fendring, det vil si at de har fjæringer som tar imot støtet og går tilbake til opprinnelig form etter sammenstøtet. Fundamentfestet blir ikke ødelagt selv om noen krasjer inn i det.

Garda Sikring kan levere hele totalløsningen med beskyttelse, trafikkregulering med bommer, porter eller pullerter. I kombinasjon med laserscannere, billettsystemer og entresperrer kan vi sikre eiendommer, bygninger, torg, p-hus, logistikkbygg og mye mer.

Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe deg!


Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår