Inneklima og reduserte kostnader!

Dato: 4 Jan 2017

Tepper har fortsatt en vekst i markedet på tross av skepsisen rundt egenskapene til tepper og inneklima. Dagens moderne tepper gir bedre inneklima enn for 20 års siden. Kvaliteten er endret og tepper har nå blitt enklere å vedlikeholde.

Skal man opprettholde et godt inneklima bør tepper vedlikeholdes gjevnlig og man antar at teppene bør fornyes hvert 10 år.

Flotex teppe har de beste egenskapene med tanke på et godt inneklima og i tillegg vil Flotex ha en holdbarhet på minst 20 år. Dette er unike egenskaper.

Flotex har et meget enkelt vedlikehold og dette vil gjenspeile seg i reduserte vedlikeholdskostnader. Flotex vil redusere det totale CO₂ utslippet i et bærekraftig perspektiv.

Redusering av vedlikeholdskostnadene og bedring av inneklima starter i inngansdøren. Benytt gode matteløsninger fra Forbo – Coral matter kan stoppe inntil 95 % av skitt og smuss å komme inn i bygget.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår