Inn i fremtiden med Tork PeakServe®- systemet

Dato: 24 Jan 2022

Unngå kø og trengsel på toalettene med Tork PeakServe®- høykapasitetssystem.

Da Telenor Arena skulle bytte ut sitt eldre system for håndtørk, falt valget på Tork sitt høykapasitetssystem H5 PeakServe. «Det var viktig for oss å finne et system med høy kapasitet som kunne ta unna strømmen av gjester som besøker toalettene våre ved store arrangementer» forteller Kommersiell direktør Kjetil Bell Tveit hos Telenor Arena. «At vi i tillegg kan bruke samme refill på toalettrom med forskjellig pågang, utforming og størrelse, er et ekstra pluss for logistikken» fortsetter han.

Avtalen kom i gang som et samarbeid mellom Norengros, Telenor Arena og Essity. Systemet er nå montert på toaletter, i publikumsområder, i VIP- området og på kontorene på Telenor Arena.

Mer fleksibilitet betyr mer tid til rengjøring

Det unike med dette høykapasitets-systemet er at dispenserne tar opptil 2100 ark. Dette reduserer antall påfyllinger som må gjøres ved store rush. Buntene med papir er komprimert med 50 %, noe som reduserer antall produkter personalet må håndtere og lagre. Raskere utmating betjener gjestene på tre sekunder raskere enn tørketiden for jet air-tørkere.

Valget av Tork er også viktig for fremtiden. Telenor Arena har omfattende planer knyttet til en stor ombyggingsprosess. En helt «ny arena» er tenkt ferdigstilt i løpet av 2024. Fra å være en arena som i dag kun fungerer til de største arrangementene skal det bli en ny destinasjon for idrett og kultur, fra stor til liten skala og for barn/voksen, profesjonelle/amatører. Arenaen vil inneholde både flerbrukshall, idrettshall og multibruksareal. «Vi skal være en levende, mangfoldig og sosial plattform for idrett og kultur, både til hverdag og ved store begivenheter. Da er det viktig å få med partnere som får Øyeblikk verdt å minnes» sier Kjetil entusiastisk. Tork og Norengros er partnere som ser fremover. Med H5- systemet fra Tork, har vi ivaretatt brukervennlighet, design og bærekraft for fremtiden. «For Telenor Arena er det viktig at publikum føler seg hjemme på arenaen og får en hyggelig og minnerik totalopplevelse, derfor er det også viktig at toalettene har et moderne og bærekraftig uttrykk» avslutter Kjetil.

Fordeler med Tork H5 PeakServe

  • Det er alltid raskt og enkelt å ta et håndtørk med det patenterte kontinuerlige system for håndtørk
  • Lavere forbruk takket være utmating av ett håndtørk av gangen
  • Mindre transport på grunn av mindre bunter, som gir lavere miljøpåvirkning
  • Systemet sikrer god hygiene ettersom gjestene kun berører papiret de skal ha