Info Rail opphengssystemer fra Artiteq

Info Rail opphengssystemer fra Artiteq

Info Rail er den perfekte skinnen for å få orden på dine dokumenter på kontoret ditt, barnas tegninger på skolen, barnehagen eller sykehjemmet.
Bruksvennligheten på denne skinnen er stor pga fleksibiliteten på tykkelsen av det du skal henge opp og du kan enkelt bytte det ut igjen uten at det går i stykker.
Info Rail er en svært økonomisk løsning der du sparer veggen din for tegnestifter, tape og "lærertyggis"
Ingenting er så vakkert og personlig som barnas arbeider på veggene i klasserommet eller korridorene. Barna kan stolte gå rundt og peke ut sine egne kunstverk. Nå mer gjenkjennelig enn noensinne ved hjelp av Info Rail med den spesielle navneklipsen: Info Rail me.
Med me- clip legges et ekstra personlig og vakkert element til Info Rail- systemet. Hvert barn får sin personlige klips, med for eksempel mulighet til å skrive sitt eget navn. En flott løsning for en perfekt presentasjon. Alltid mulighet for tilpasninger, og alltid med 100% kvalitet, uansett hvor ofte klipsene brukes.Artiteq Skandinavia har flere forskjellige opphengssløsninger, ta kontakt med oss for å få vite mer. www.artiteq.no


Følg oss

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår