Info Rail opphengssystem : De flotteste klasserommene, de vakreste korridorene!

Info Rail opphengssystem : De flotteste klasserommene, de vakreste korridorene!

Info Rail opphengssystem til skoler.

Ingenting er så vakkert og personlig som barnas arbeider på veggene i klasserommet eller korridorene. Barna kan stolte gå rundt og peke ut sine egne kunstverk. Nå mer gjenkjennelig enn noensinne ved hjelp av Info Rail med den spesielle navneklipsen: Info Rail me.
Med me- clip legges et ekstra personlig og vakkert element til Info Rail- systemet. Hvert barn får sin personlige klips, med for eksempel mulighet til å skrive sitt eget navn. En flott løsning for en perfekt presentasjon. Alltid mulighet for tilpasninger, og alltid med 100% kvalitet, uansett hvor ofte klipsene brukes.
I tillegg til at det er en fin måte for barna å presentere sitt arbeid på , kan me-clip også brukes av lærere og ledelse i undervisningen og som et personlig kommunikasjonsverktøy. Praktisk, direkte og raskt, takket være Info Rails fleksible bruksområde.

Vil du være med i trekningen av 10 meter Info Rail me?
utstillerliste

Følg oss

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår