Industriporter til alle formål

Teckentrup Creative Line industriporter
Den allsidige verden av CreativeLine industrileddporter.

Sikkerhet, kvalitet, bekymringsløse og ikke minst evnen til å tilpasse design og funksjon til de gjeldende ønsker og krav er åpenbare kvaliteter for oss. Velg et velprøvd produkt som er produsert helt etter dine spesifikasjoner. I et bredt spekter av bruksområder og i skiftende værforhold (temperatur, vind og nedbør), leddheiseportene gir pålitelig aksess gjennom åpninger der de er installert.

Vi tilbyr et bredt utvalg av høykvalitet leddporter og spesialporter. Stål og aluminium, med eller uten vinduer og gangdør, i så og si alle ønskelige størrelser og farger. Takket være alle kombinasjons-mulighetene kan portene enkelt integreres i både industri- og landbruksbygg. De er enkle å bruke, funksjonelle og forbedrer fasaden av lokalene.


Vi tilbyr

C-SW40 - Fullisolert industriport
Produsert med 40 mm kraftige sandwich-paneler (seksjoner) i stål. Han/hun sammenføyninger av panelene gjør at delene passer sammen nesten sømløst. Ytre og indre skall er laget av ekstra tykt stål (inntil 0,48 mm), adskilt med en kjerne av polyuretanskum (CFC-fritt) som er motstandsdyktig mot brann.
Til sammen resulterer dette i isolasjonsverdier i tråd med den høyeste klassifisering i CE-standarden. Det gir en meget stabil konstruksjon og et betydelig redusert energiforbruk. Porten kan kombineres med aluramme vindusseksjoner, vindusfelt, ventilasjonsgitter, og den kan leveres i flerfoldige overflater.
C-SL40 Industriport – for kreativ frihet
C-SL40-porten er en robust, pålitelig og slitesterk leddheiseport i aluminium, med et bredt spekter av valgmuligheter. Hver port er designet og laget helt etter dine individuelle ønsker. Dette gjør hver port unik og gjenspeiler byggets og bedriftens identitet. C-SL40 porten er konstruert av horisontale aluminiumseksjoner. Hver seksjon består av flere felt. Du kan selv velge utseende på hvert enkelt felt, og portens utseende utformes individuelt. Dette gir deg optimal kreativ frihet. Derfor passer SL porter til alle tenkelige stilarter.
C-SLX - med generøse vindusparti
Teckentrup C-SLX er alternativet for deg som ønsker en port for optimal produktpresentasjon, f.eks. bil- eller båtutstillingshaller eller for gallerier og kjøpesenter. C-SLX-porten er bygd opp av aluminiumsrammesektioner med generøse vinduspartier. Alle våre leddheiseporter er CE godkjent og trygge å bruke. SLX porter leveres standardmessig med fingerklembeskyttelse. Klembeskyttelsen forhindrer fingrene å bli fanget mellom panelene når porten lukker. Om ønskelig kan du også mikse SLX seksjoner med fullisolerte SW seksjoner.
C-SW40 ALU – Aluminium-leddheiseporter
Det stilles ekstremt strenge hygieniske krav i nærings- og nytelsesmiddelindustrien. ALU-porten passer utmerket i slike omgivelser da de kan rengjøres daglig uten at de tar skade av det. ALU-versjonen er også meget godt egnet i andre miljø som krever regelmessig rengjøring. ALU-porten består av sandwich-paneler med indre og ytre skall av aluminium. Aluminiumet er slitesterkt og mindre utsatt for korrosjon, og kan også leveres med rustfrie beslag. ALU-porten er kun tilgjengelig uten fingerklembeskyttelse, og blir kun solgt med lysmålhøyder over 2500 mm.


C-SW80 - med ekstra isolering:
Når det er viktig å opprettholde en stabil temperatur inne i bygningen, for eksempel i et kjølerom eller bygg med krav til lavt energiforbruk, er en høyisolert leddport er den riktige løsningen. C-SW80 produseres med sandwich-paneler av stål som er dobbelt så kraftig som for C-SW40, hele 80 mm tykke. Med ekstra tykke panelene er isolasjonsverdier kraftig forbedret, noe som sparer energi og dermed holder kostnadene nede. U-verdi C-SW80: 0,45 W/m²K (hele konstruksjonen 25 m²) og denne modellen er også meget motstandsdyktig mot vind, med vindlastklasse 4.
C-SW40 XXL leddheiseporter
Noen ganger har bygninger ekstremt store åpninger, og en standard port vil kanskje ikke oppfyller de nødvendige kravene. Vi kan levere XXL porten for åpninger opp til 12 meter bredde (maksimalt 12 x 6 m eller 9 x 8 m). Dimensjonene og vekten av ekstremt store porter stiller særskilte krav til materialet, og seksjonene utstyrt med ekstra forsterkning på innsiden. Ved hjelp av sofistikert programvare gjør vi beregninger for hver enkelt XXL-port for å kvalitetssikre portene, og gir deg en måltilpasset, trygg, slitesterk og ekstra stor leddheiseport.


Highspeed leddheiseporter
Iblant er det behov for å kunne åpne porten veldig raskt, som f.eks. i ambulanse- og brannstasjoner. Både C-SW40 og C-SL40 kan leveres med ekstra høy åpningshastighet (opp til 1 m/s). Hurtiggående leddheiseporter stiller ekstra store krav til materialet. Avhengig av de ulike forutsetninger for hver enkelt konstruksjon er det nødvendig å gjøre unike beregninger for portene, slik at vi kvalitetssikrer produktene. Dette gjøres ved hjelp av sofistikert software, hvilket resulterer i en måltilpasset, sikker og slitesterk og ekstra rask leddheiseport.
Dokking-porter
Leddheiseporter blir ofte brukt i kombinasjon med lastebrygger og værtettinger. Ved store antall porter og den ekstremt hyppige bruken, stiller spesielt høye krav til kvalitet på materialer og håndtering av portene. Vår spesialutviklede dokking-port er konstruert slik at den tilfredsstiller disse ekstreme krav. Takket være den gjennomtenkte konstruksjonen, er porten mindre utsatt for slitasje enn normale leddheiseporter. Dokking-portens tekniske konstruksjon medfører lavere vedlikeholdskostnader og økt pålitelighet.


Gi oss din utfordring, og vi kommer opp med løsningsforslag.

Følg oss