Indus utleiemoduler – serviceavtale gir en bekymringsfri leieperiode

Dato: 12 Jun 2019

På Indus mener vi at dersom man leier et produkt, skal man ha en trygg og bekymringsfri leieperiode. Derfor tilbyr vi en serviceavtale ved leie av våre moduler.

Hvem sørger for at takrennene er tomme for løv? Hvem kontrollerer dør- og vindusfunksjoner i modulene? Hvem kontrollerer ventilasjonsaggregatene? Ved inngåelse av vår serviceavtale inngår alt det ovennevnte, samt mye mer. Våre egne serviceteknikere vil minimum to ganger i året blant annet gjennomføre en funksjonskontroll av El- og VVS-installasjoner, kontrollere, rengjøre og bytte filter på ventilasjonsaggregatene, gjennomføre en funksjonskontroll av modulene og deres tilbehør, samt rense takrenner og nedløpsrør. Når servicen er gjennomført, vil du motta en skriftlig rapport som viser hva som er kontrollert og utført.

Våre serviceteknikere har lang erfaring og tilhører vår egen organisasjon. Dette ser vi på som en trygghet, da det er en garanti for oss at våre teknikere kjenner modulene godt. Det er også en garanti for deg som bestiller eller bruker at når servicen er gjennomført, så vet du at alt er kontrollert og fungerer slik det skal.
Når modulene leies av Indus er leieperioden 100% bekymringsfri.

Har du spørsmål om våre servicetjenester, eller ønsker du å tegne en serviceavtale for modulene du leier fra oss, ta kontakt med oss på info@indus.noeller tlf 63 86 61 00.

 

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår
utstillerliste