Indus Norge leverer moderne skolepaviljong til Holmlia skole

Dato: 5 Dec 2018

Som rammeavtale leverandør til Oslo kommune Undervisningsbygg KF har Indus Norge levert en komplett og moderne skolepaviljong til Holmlia skole, Oslo

Undervisningsbygg KF stiller store krav til alle sine leverandører både hva gjelder kvalitet og kompetanse.

Det er derfor med en viss stolthet at vi kan vise fram og fortelle om vårt nylig overleverte prosjekt på Holmlia skole i Oslo.

Leverte moduler er nyproduserte av type S-27, produsert etter dagens krav av Moelven Sverige AB.

Våre S-27 skolepaviljonger er basert på en standardisert planløsning. 2 klasserom med tilhørende grupperom. Våre paviljonger er primært tatt fram for å kunne tilby leie av klasserom i en begrenset periode. Det være seg etter en brann, for å løse et akutt midlertidig behov, f.eks i forbindelse med rehabilitering eller generell plassmangel.

Vår skolepaviljong tilfredsstiller krav satt til universell utforming. Heis/løfteplattform inngår derfor i våre standard trappehus moduler.

Våre paviljonger kan leveres med de fleste type løst inventar eller tilvalg. Tilvalg kan være kjøkken, hvitevarer, whiteboard, etc.

Indus Norge AS er en totalleverandør. Det betyr at vi tar på oss oppdrag fra A-Å. Fra byggesak, prosjektering, grunnarbeider, opparbeidelse av uteområde, infrastruktur, alarmanlegg, etc til selve montasjen av paviljongen.

Ønsker du en befaring på en av våre skolepaviljonger eller ytterligere informasjon, nøl ikke med å ta kontakt med oss på Indus Norge AS.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår
utstillerliste