Indus Norge AS – Lokaler man trives med

Dato: 8 Jan 2020

Indus Norge AS har siden 1981 drevet med utleie og etablering av flyttbare og midlertidige paviljonger og moduler. Vi har med det snart 40 års erfaring i bransjen.

Indus leier ut kostnadseffektive, midlertidige og flyttbare lokaler for å løse midlertidige behov for lokaler til kommuner, fylkeskommuner og større industribedrifter. Vi tilbyr blant annet kontormoduler, skolemoduler og barnehagemoduler.

Siden oppstarten har Indus etablert nærmere 900 skoler og barnehager. Vi stikker gjerne fram haken og sier at vi vet hvordan en optimal planløsning for en pedagogisk virksomhet ser ut. Store og lyse rom med god luftkvalitet er en forutsetning for en berikende dag. Hver modul fra Indus skal ha lang levetid og være trivelig å oppholde seg i. Derfor er vi opptatt av å sørge for at våre moduler har et godt inne- og utemiljø med gjennomtenkt materialvalg og høy standard.

Hos oss har vi alltid kunden i fokus, og det er viktig at kunden føler seg trygg allerede fra første kontakt og frem til vi demonterer og returnerer modulene igjen.

For å forsikre oss om at våre moduler har en stabil konstruksjon og holder høy kvalitet, vedlikeholder og renoverer vi modulene selv, i vår egen verkstedhall på Frogner i Sørum kommune. Vi renoverer modulene nøye mellom hver leieperiode, før de tilpasses neste kundes behov. Våre kunnskapsrike medarbeidere gjør alt for at dere som kunder skal få lokaler tilpasset deres behov. Prosjektering, montasje og service under leieperioden utføres av vårt engasjerte personale, med kundens behov i fokus.

På Indus mener vi at dersom man leier et produkt, skal man ha en trygg og bekymringsfri leieperiode. Derfor tilbyr vi en servicetjeneste hvor alt det ovennevnte, pluss litt til, inngår. Ved inngåelse av en serviceavtale kommer våre egne serviceteknikere og besøker dere to ganger i året. Da kontrolleres samtlige installasjoner, så vel de elektriske, som VVS installasjoner. Våre serviceteknikere sørger for at når modulene kommer fra Indus – så er leieperioden 100% bekymringsfri.

Har dere behov for midlertidige lokaler raskt, har Indus Norge AS løsningen.
Ta gjerne kontakt med en av våre selgere på telefon 63 86 61 00, send en epost til info@indus.noeller besøk vår hjemmeside www.indus.nofor ytterligere informasjon.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår