Indus Norge AS leverer moderne paviljong til Løken Barnehage.

Dato: 3 Jul 2019

Vi på Indus Norge AS er stolte over å kunne vise frem vårt rykende ferske prosjekt til Løken Barnehage i Aurskog-Høland Kommune.

Eksisterende barnehage på Løken i Aurskog-Høland Kommune skal rives, og ny barnehage skal bygges. I mellomtiden er det behov for en midlertidig barnehage, og en barnehagepaviljong fra Indus Norge AS ble løsningen for kommunen.

Paviljongen består av 22 stk moduler av typen Nordic-Line. En modulserie som ble tatt frem for å kunne dekke våre kunders behov for så vel korte som lange leieperioder.

Nordic-Line modulene er produsert av Indus, og er primært tilpasset barnehager, men kan også benyttes til skoler, hvor funksjonalitet og brukervennlighet er satt i høysetet.

Kort om modulene: Nordic-Line-modulene er bygget opp av en fribærende stålkonstruksjon uten bærende innervegger, noe som gir mulighet for alternative planløsninger. Modulene kan monteres i to etasjer, og slitesterke høytrykkslaminat-plater gir modulene et moderne eksteriør. Med ventilasjon via romaggregater fra Airmaster sikrer vi et godkjent og godt inneklima for våre kunder.

Paviljongen til Løken Barnehage består av 3 avdelinger som inneholder base, grupperom, kjøkken, stellerom, garderober og toaletter, samt en egen avdeling med kontorer og arbeidsplasser, garderober, kjøkken og toaletter til de ansatte.

Den første uken i juli overleveres paviljongen til forventningsfulle brukere som gleder seg til å ta de nye lokalene i bruk.

Ønsker du mer informasjon om våre prosjekter eller våre ulike moduler, besøk vår hjemmeside på www.indus.no, ring oss på tlf 63 86 61 00 eller send en epost til info@indus.no.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår
utstillerliste