Indus Norge AS leverer garderobepaviljong til Skedsmo Stadion.

Dato: 1 Nov 2019

Indus moduler kan brukes til mer enn skoler, barnehager og kontor – våre moduler kan også brukes som et funksjonelt og moderne garderobeanlegg.

Da det var behov for en utvidelse av garderobekapasiteten på Skedsmo Stadion i Skedsmo Kommune, ble en garderobepaviljong fra Indus Norge AS løsningen.
Et garderobeanlegg er normalt ikke noe som ligger innenfor Indus standard produktsortiment. Som rammeleverandør til Skedsmo Kommune var det allikevel viktig for oss å kunne tilby og levere moduler for å dekke kundens behov.

Garderobeanlegget består av totalt 11 moduler og utgjør til sammen 4 garderober med 2 tilhørende dusjsoner, 2 dommergarderober med egne fasiliteter, møterom og toaletter.

Modulene ble montert sammen som et «råbygg». Alle tekniske installasjoner som EL, VA, ventilasjon, gulvvarme, samt oppsett av innvendige delevegger ble utført på montasjeplassen.

Garderobeanlegget er nå overlevert Skedsmo Kommune og fornøyde brukere har tatt paviljongen i bruk.

Har dere behov for moduler, så vel som skoler, barnehager, kontorer eller kanskje også garderobeanlegg, har Indus Norge AS løsningen. Ta gjerne kontakt med en av våre selgere på telefon 63 86 61 00 eller send en epost til info@indus.no for ytterligere informasjon.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår