Indus Nordic-Line moduler – den optimale barnehagepaviljong.

Dato: 15 Jan 2019

Nordic-Line modulene er utviklet med tanke på å løse plassbehov av midlertidig karakter. Det kan være etter en brann, generell plassmangel eller i påvente av at ny permanent barnehage skal bygges.
Modulene er primært tilpasset barnehager, men kan også benyttes til skoler, hvor funksjonalitet og brukervennlighet er satt i høysetet.

Nordic-Line modulene er produsert av Indus, hvor våre kjerneverdier Kundetilfredshet, Trygghet, Kvalitet og Engasjement står i fokus.

Indus Norge har siden starten i 1981 levert et stort antall barnehagepaviljonger til kommunene i det sentrale Østlandsområdet. Siden 2005 har Oslo kommune Omsorgsbygg KF vært vår største kunde.

I prosjektene for Oslo Kommune Omsorgsbygg KF har vi tatt på oss samtlige arbeidsmomenter, det være seg blant annet byggesak, grunnarbeider, all infrastruktur, alarmanlegg, heis/løfteplattform, opparbeidelse av uteområdet med lekeapparater, ferdiggress og gjerder. Et godt nettverk av samarbeidspartnere gjør dette mulig. Våre kunder forventer at vi som paviljongleverandør tar rollen som totalleverandør.

Kort om modulene: Nordic-Line-modulene er bygget opp av en fribærende stålkonstruksjon uten bærende innervegger, noe som gir mulighet for alternative planløsninger. Modulene kan monteres i to etasjer, og slitesterke høytrykkslaminat-plater gir modulene et moderne eksteriør. Med ventilasjon via romaggregater fra Airmaster sikrer vi et godkjent og godt inneklima for våre kunder.

Ønskes ytterligere info så ta kontakt med oss.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår