Ifor Williams maskinhengere

Ifor Williams maskinhengere

Ifor Williams maskinhengere

Maskinhengerne i GH-serien er svært holdbare og tåler mye bruk over tid. Heavy Duty detaljene på hengerne bidrar til en lang levetid og hengerne har også ekstra forsterkninger der det trengs. Tilhengerne i denne serien er robuste og solide maskinhengere som du kan stole på for utførelse av ditt oppdrag.
Ifor Williams GH126 leveres med «beavertail», som gir behageligere påkjøring og bedre klaring f.eks ved lasting av sakselift. GH serie er en helsveist, galvanisert konstruksjon med parabolske bladfjærer som sikrer utholdenhet i de tøffeste forhold. Akslene er mer midtstilt enn på andre maskinhengermodeller, slik at den passer godt til maskiner med tyngdepunkt mot midten.
Med 24mm bunnplate i solid, værbestandig kryssfiner, er tilhengeren velegnet til vals og sakselift i tillegg til gravemaskiner.

Ifor Williams maskinhengere

Relaterte produkter

Ifor Williams tipphengere

Ifor Williams tipphengere

I 60 år har kvalitetsbevisste brukere festet sin lit til Ifor Williams tilhen...


Kategorier

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår