ICON – Et nytt dynamisk utemøbel fra Vestre AS

Dato: 17 Mar 2015

ICON er en leken nykommer fra Vestre og er designet av Bård Eker Design. Med en skulpturell form og høyglanset overflate, står den i spennende kontrast til omgivelsene.

Eker Design AS arbeider med industridesign for norsk og utenlandsk industri. Fredrikstad-bedriften har fokus på å omgjøre spirende ideer til produkter som blir lagt merke til og har lykkes med å utvikle høyteknologiske og prisvinnende sportsbiler og – båter.

ICON leveres i carbon-kompositt eller lakkert glassfiber og har særdeles gjennomført detaljering. Sitteflaten er generøs og har en liten ryggstøtte i bakkant som definerer formen. Benken tilbys enten med endelokk av polert aluminium eller lakkert, gjerne i kombinasjon med innebygget lyskilde. Benken kan ha understell i skive av flattstål som boltes eller støpes ned i bakken, eller frittstående med stålrørsben. Det tilbys også ekstrautstyr som armlener eller lyskilde i endestykker med 12 volt og som gir vakre og opplyste uterom.

I 2012 ble Vestre Quality Programme™ introdusert, som er en kvalitetsgaranti for at designmøbler fra Vestre har lang levetid og produksjonen er etisk og klima- og miljøvennlig. Vestre AS arbeider systematisk med å utvikle nye produkter og samarbeider med designere som deler samme fokus på kvalitet, innovasjon og nyskapning.

De første møblene fra Vestre så dagens lys for over 60 år siden og ICON skiller seg ut fra andre mer tradisjonelle parkbenker. Med ICON introduserer Vestre et nytt perspektiv til utemøbler i det offentlige rom – opplevelse.

Les mer på www.vestre.com


Foto: Vestre/Adam Stirling

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår