Hvor mye plass har du til ventilasjon?

Dato: 15 Feb 2021

De desentrale ventilasjonsanleggene er raske å integrere og man kan enkelt finne den beste løsning for hvert enkelt prosjekt. Se video:


I ett nytt prosjekt, eller ved renovering av et bygg er det ofte en utfordring å finne tilstrekkelig plass til ventilasjonssystemet. Denne begrensningen vil ofte sette føringer til hvordan muligheter og løsninger man må velge i prosjektet. Airmaster sitt stand-alone ventilasjonsanlegg er en smart og plassbesparende løsning som gir deg fullverdig god ventilasjon der du ønsker dette, man unngår med dette lange kanalføringer, teknisk rom og store innviklede og plasskrevende tekniske anlegg. I lokaler som har dårlig ventilasjon, eller lokaler uten noen form for ventilasjon, er det enkelt og raskt å integrere et Airmaster desentralt ventilasjonsanlegg. Uten å lage konstruksjonsmessige endringer på bygningen så kan anlegget plasseres under taket eller integreres i taket. Installasjon av Airmaster desentrale ventilasjonsanlegg kan da utføres uten behov for nedstengning av bygget, da installatøren kan ta for seg et rom av gangen. Benyttes det himlingsplater kan anlegget integreres inn i taket slik at det kun er serviceluken som er synlig.

Balansert og mekanisk ventilasjon fra Airmaster er energi-effektivt, har høy varmegjenvinning og er særdeles lydsvakt.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår