Hvis baderommet skal ha et fargerikt innspill

Dato: 25 Aug 2021

Det ikoniske italienske Kartell designet og den sveitsiske baderomsprodusenten LAUFEN, har samme skapt kolleksjonen Kartell by Laufen som gir sansene fritt spill.

Samarbeidet mellom de to merkevarene viser tydelig sansen for design, funksjonalitet og høy kvalitet. Det felles prosjeketet om å skape innovasjon innenfor keramikk tok mer enn 3 år å utvikle og resultatet var banebrytene. Kartell by Laufen byr også på fargerike speil, pendler, baderomsmøbler og –tilbehør i transparente og lette plastelementer. Et annet prosjekt var utviklingen av SaphirKermatik som gir mulighet for å fremstille meget tynne men allikevel robuste keramiske former og skrape kanter. Designet av de eksklusive slanke og geometriske produktene er for deg som gjerne vil skille deg ut.

Trendy design eller tradisjonell innretning?

Om du liker masse farger eller mer nøytrale nyanser velger du selv. Kartell by Laufen produktene gir deg mulighet for farge på badeommet som ikke begrenser seg til fargen på veggen. Om det er et stort eller lite baderom og rommet fortsatt skal være hvitt, kan du istedet bruke et møbel med farge som kan gi rommet et lett og luftig utrykk.

Hvis du er mer den modige typen er Kartell by Laufen den helt rette kolleksjonen når det gjelder bruk av farger. Du kan friske opp et rom ved f.eks velge et gult baderomsmøbel eller tilføye en keramisk servant eller et toalett i enten grå matt eller glassert svart. Denne eksklusive kolleksjonen vil lyse opp baderommet og er til deg som gjerne vil imponere med innretningen.

Hvis det tradisjonelle hvite badrommet er mer deg, men du fortsatt gjerne vil ha litt farge, skal du istedet velge servant og toalett i farger som i glassert svart eller grå matt. Det skaper et iøyefallende fokuspunkt i rommet på en helt ny måte.

Så enten du foretrekker det fargerike eller mer tradisjonelle,er Kartell By Laufen med til å gi deg en god start på dagen med et nytt og lekkert bademiljø som gir deg lyst til å stå opp om morgenen.

Find Kartell by Laufen på www.laufen.no/katalog/utvalg/total-bathroom-sets/kartell-by-laufen