Hvilken farge skal du ha på kontorgulvet?

Dato: 14 Feb 2020

MasterTop-gulv spesialfarges til hvert prosjekt og fås i hundrevis av farger.

I kommersielle virksomheter og butikker er kunden alltid topprioritert. Et godt designet interiør er avgjørende for å skape en behagelig, innbydende atmosfære. Et attraktivt miljø bidrar til å skape en positiv og produktiv arbeidsstemning i kontor- og administrasjonsbygg. MasterTop gulvsystemer er den perfekte løsningen til alle miljøer, der det stilles store krav til både estetikk, gangkomfort og støyreduksjon.

Gulv i utallige farger
Mastertop gulvene er basert på PU, og spesialfarges til hvert byggeprosjekt. Gulvene fås i utallige farger - det gir en mulighet for å velge gulvfarge som passer til resten av interiøret. Gulvene legges ut på for hånd - det gir kreativt spillerom til de som prosjekterer i forhold til striper, betong-look eller logo på overflaten.

Komfort og akustikk
MasterTop-gulvene kan leveres med trinnlydsdempende egenskaper helt opp til -20 dB, og gulvene er også komfortable å gå på. De lyddempende gulve er specielt egnet for gangarealer og resepsjoner, der det er stor gangtrafikk. Men også i kontorområder, butikker og utstillingsrom kan de bidra til å sikre romakustikken.

Bæredyktige løsninger – også økonomisk
Mastertop-produktene kan brukes i det anerkjente sertifiseringsordningene for bæredyktig bygg som BREEAM, DGNB og LEED. Gulvene gir ekstremt lavt VOC-utslipp og er både AgBB- og M1-sertifiserte. I tillegg til stor grad av frihet og allsidig funksjonalitet utmerker MasterTop-gulvene seg ved å være særdeles konkurranse¬dyktige når det kommer livssyklus. Dette er takket være gulvets utrolige holdbarhet (opptil 50 år!). MasterTop gulv har en fugfri, slitesterk og motstandsdyktig overflate, som igjen gir økonomisk fordel og enkel rengjøring.

Skreddersydde gulv til hvert individuelt prosjekt

Hvilken gulvløsning du har bruk for, avhenger av behovet på hvert enkelt rom.

Se vår guide på https://www.master-builders-solutions.basf.no/nn-no/solutions/for-non-residential-buildings/flooring-solutions-for-office-environments

Referanseprosjekter BASF

VKIP – Vålerenga Kultur og Idrettspark

VKIP – Vålerenga Kultur og Idrettspark

Nybygg | Oslo | Uoffisiell

Nybygg av idrettsanlegg, utendørs tilsvarende 3 bygninger i Oslo. Selve byggi...

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår