Hva er Organowood?

Dato: 9 Mai 2018

OrganoWood® er miljøklassifisert tre modifisert med silisium, noe som gir lang holdbarhet og en vakker, sølvgrå nyanse. Den patenterte teknologien gir treet råte- og flammebeskyttelse og skaper en vannavvisende overflate.

OrganoWood® er egnet for miljøer med høy belastning og får en vakker, sølvgrå nyanse når det blir eksponert for vær og vind. Trevirket leveres som terrasse- og konstruksjonsvirke, samt fasadepanel med et bredt sortiment av profiler.  Både huseiere, arkitekter, entreprenører og kommuner, bare for å nevne noen, blir tiltrukket av OrganoWood®s miljøprofil, sølvgrå nyanse og at det krever minimalt med vedlikehold.OrganoWood®s teknologi er basert på vitenskapelige gjennombrudd innenfor metoder for modifisering av biofiber. Ved hjelp av teknologien bindes silisiumstoffene til vedfibrene under høyt trykk. Væsken trenger inn i splintved og noen millimeter inn i kjernen for å gi optimal beskyttelse. Den patenterte modifiseringen av trevirket skaper et miljø der råtesopp ikke trives. Dessuten er silisiumstoffene ubrennbare, noe som gir flammebeskyttelse til trevirket.Plussbehandlet OrganoWood®-trevirke er smuss- og vannavvisende, noe som gir høyere formstabilitet, redusert risiko for overflatepåvekst og en overflate som blir lettere å rengjøre.

FÅ NYHETER OM MATERIALE OG PRODUKTER - RETT I INNBOKSEN

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår