Hurtigfoldeporter – raske og robuste løsninger

Dato: 9 Aug 2019


Bilde: V-King hurtigfoldeport for høyfrekvent bruk. Svært hurtig.


Kvalitet er viktig når man skal velge port. Porten skal gjøre deg sikker på at eiendommen er sikret slik at ikke uvedkomne får tilgang til området. Den skal også hindre ulykker og skader. For virksomheter med mye trafikk anbefaler vi hurtigfoldeporter som åpner og lukker ved hver passering.

Hurtigfoldeporter er de portene som tåler mest pågang. Disse er både bygget for å tåle mange åpningssykluser og store belastninger i sitt bruksmiljø. Foldeporter blir mye brukt hos virksomheter innen transport og logistikk da den tåler stor pågang fra tung transport. Andre steder de er godt egnet er fengsler og parkeringshus med strenge krav til åpningstid og styrke. Kapasitet for høyfrekvent bruk, og raske åpne-/lukketider gir deg god adgangskontroll og styring av trafikkflyt.

Vi har serviceavtaler som gir lenger levetid til dine enheter. En slik serviceavtale innebærer årlig service og vedlikehold, samt utkjøring og bistand på dagen hvis noe skulle gå galt. Dette er tjenester vi anbefaler kunder som er avhengig av en port i drift, fordi vi vet hvor store konsekvenser det kan ha for din virksomhet.

Les mer om våre hurtigfoldeporter herBilde: Speedgate Xentry 2 montert i p-hus

Bilde: Seedgate Xentry 3 montert i fengsel