homeCLU gir elbileiere mer strøm til lading hjemme!

Dato: 21 Sep 2018

Mange har lite strøm til lading av elbil hjemme, eller ønsker å lade flere biler samtidig. Andre vil bare kunne lade raskere. Med homeCLU optimaliseres utnyttelsen av tilgjengelig strøm i hjemmet, slik at man kan lade effektivt med eksisterende elektriske anlegg.

DEFA lanserte homeCLU før sommeren og tilbakemeldingene fra markedet er bare positive. homeCLU gjør som den skal, nemlig å optimaliserer utnyttelsen av den tilgjengelige strømkapasiteten så det blir mulig å lade mer effektivt med det eksisterende elektriske anlegget. Enheten måler strømforbruket til enhver tid, og tildeler den ledige strømkapasiteten til ladestasjonen. Det betyr at man kan lade effektivt når forbruket ellers er lavt, selv med lite tilgjengelig strømkapasitet i huset. homeCLU kan styre opptil 6 uttak, og både ettermonteres i eksisterende anlegg med Saltobokser eller monteres samtidig med ladestasjonen.


Illustrasjonstekst: Elbilen kan lades svært effektivt når det er ledig strømkapasitet, for eksempel på natten.


Slik fungerer det:
homeCLU installeres i sikringsskapet av en autorisert installatør.

For installatører: https://www.salto.no/for-installatorer

Den overvåker kontinuerlig strømforbruk, og gjør ubrukt strømkapasitet tilgjengelig for ladestasjonen. Installatørveiledning, -video og konfigurasjonsverktøy for PC og mobil er tilgjengelig på www.salto.no.
For å installere og konfigurere homeCLU må du være godkjent installatør hos DEFA.
Gå inn på salto.no og søk om tilgang hvis du ikke allerede har det.
homeCLU kan bestilles hos Berggård Amundsen.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår