Holder prisene nede for kundene: Cibes med fokus på bærekraft og kostandseffektive løfteplattformer

Dato: 1 Jun 2022

Cibes Lift Group kan nå tilby en miljødeklarasjon (EPD) for sin bestselgende løfteplattform, A5000, i tillegg har vi fokus på å holde prisene nede for våre kunder med våre kostnadseffektive modulære heisløsninger.

Byggebransjen er i ferd med å gjøre et stort grønt skifte. Åpenhet om karboneffektivitet og produksjon har blitt sentrale faktorer i anskaffelsesbeslutninger, noe som har resultert i en økende etterspørsel etter bærekraftige produkter med sertifisert dokumentasjon.  Cibes Lift Group kan nå gi en miljødeklarasjon (EPD) for sin bestselgende løfteplattform, produsert i Sverige, nemlig Cibes A5000.   

Hva er en miljødeklarasjon (EPD)?
EPD er et dokument som presenterer et produkts miljøpåvirkning i henhold til en klart definert standard. Alle EPDer er basert på en livssyklusvurdering (LCA) som analyserer effekten av produktet gjennom hele levetiden. 

– LCA analyserer ikke bare virkningen av våre løfteplattformer fra produktets start til demontering, men gjør det også mulig for oss å identifisere områdene vi må fokusere på for å redusere effekten ytterligere. LCA sørger også for at vi baserer alle våre strategiske beslutninger på fakta, sier Emil Mårtensson, bærekraftkoordinator i Cibes Lift Group. EPD-rapport er spesielt nyttig i de prosjekt hvor det kreves åpenhet om miljøkrav for rapportering.

Stort utvalg farger og størrelser

- Det var viktig for Cibes å kunne tilby miljødeklarasjon på løfteplattform A5000, nettopp fordi den brukes mye i offentlige og kommersielle prosjekter hvor TEK17 -krav ofte må oppfylles, sier Salgsansvarlig bedrift, Jan Minge.

EPD-rapporten tilbyr nemlig full åpenhet og muligheten til å sammenligne effekten av våre løfteplattformer med konkurrerende produkter.  

Noe av grunnen til at A5000 er så populær er den lave prisen og at den har store tilpasningsmuligheter. Det er også mange som ikke vet at heismodellen kommer i et stort utvalg farger, størrelser, bruksområder og prisklasse. Cibes Lift Group satser mye på å gjøre løfteplattformer skreddersydde til alle typer bygg.

Et bilde som inneholder personAutomatisk generert beskrivelse

25 års levetid på våre løfteplattformer
Innsamling av bærekrafts data er viktig for miljøprofilen vår, og i vår nye rapport, viser estimert levetid på våre løfteplattformer til 25 år i dag. Den har også lave reparasjonsutgifter ved normal bruk, og jevnlig vedlikehold og service. Våre modeller kommer i moduler som gjør det effektivt og kostands besparende å montere.

- Selv om våre løfteplattformer leveres med ferdig heissjakt, har vi også muligheten til å levere løfteplattformer til eksisterende heissjakt i bygg. Dette gjør det enkelt for de som har en plassbygget sjakt å bruke oss. I tillegg kan vi bestille deler for reparasjon og oppgradere designelementer som knapper, paneler osv. - som betyr at løfteplattformen kan se moderne ut i lang tid, sier Tommy Jakobsen, Arbeidsleder, Cibes. Men det anbefales at du tar kontakt tidlig med oss, slik at vi får vurdert hvert enkelt prosjekt for å kunne gi riktig pris og planlegge prosjektet effektivt.

Med vårt reparasjons– og oppgraderingssett gjør at vi kan forlenge levetiden på hver løfteplattform som gir en mer bærekraftig løsning. Demontering og transport må tas i betrakning av miljøhensyn.

Lav prisøkning
Det er ikke bare fokus på bærekraftige løsninger som har vært viktig for oss den siste tiden, men vi følger også nøye med på prisendringene i byggebransjen.  

- Som resten av byggebransjen merker vi prisøkningen på byggevarer, likevel ønsker vi å fortsette å holde prisene så lavt som mulig for våre kunder. I tillegg har kunder kortere beslutningstid enn før, kanskje som følge av mulig prisøkning etter sommeren. Derfor gjelder å være rask med bestillingen om du ønsker å få levert og montert våre heisløsninger etter sommeren, sier Jan Minge, salgsansvarlig bedrift, Cibes.  

Vi har fortsatt leveringstid på 10-12 uker for bestilling og produksjon, og montasjetid er, normalt sett, på under en uke.  

Les mer om løfteplattform A5000, eller kontakt oss for å vite mer: 56 32 00 09 /info@cibeslift.no.

Last ned EPD-rapporten her.

Et bilde som inneholder tekstAutomatisk generert beskrivelse

A5000:  

  • Modulært heiskonsept 
  • Minimal innvirkning på bygningen 
  • Installasjon på under 1 uke
  • Stille og miljøvennlig drivsystem

Referanseprosjekter Cibes Lift Norge

Lindås Barnehage

Lindås Barnehage

Nybygg | Alver | 65,3 Mnok

Nybygg av barnehage som består av en bygning i Alver på 2 etasjer. Selve bygg...

Nybygg av kontor og næring i bydel Gamle Oslo

Nybygg av kontor og næring i bydel Gamle Oslo

Nybygg | Oslo | 0,8-1 Mrd nok

Nybygg av kontorbygg tilsvarende 2 bygninger i Oslo på 13 etasjer hvorav 2 et...