Hesselberg Bygg AS : Steno Terrazzo© kan utføres tidløst, klassisk med et universelt uttrykk slik vi husker det fra tidlig på 1900 tallet

Dato: 14 Jan 2014

... eller med spektakulære grunnfarger som gul, dyp blå, rød og med tilslag av mineraler som glass, speil, perlemor og marmor.
Uansett hvilket uttrykk du velger får du sømløse og hardføre gulv fri fra fuger og A4 mønster. Del gulvet opp i buer og tenk i lange linjer. Vertikale flater kan også legges med Terrazzo; trapper med opptrinn, sokler, disker, og vegger.

Steno Terrazzo© fra Hesselberg Bygg er ikke mere 7-10mm tykk og kan legges sømløst uten en eneste fuge hvis undergulvet tillater dette. Vårt produkt er i prinsippet porefritt. Vann og forurensninger suges ikke opp av gulvet selv uten etterbehandling. Steno Terrazzo© er derfor svært renholds vennlig og kan behandles og rengjøres med ulik type finnish og vaske-metoder. Ta kontakt for ytterligere informasjon :


bygg@hesselberg.no tlf. 69 27 30 00 / 91105282

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår