heroal solskjermingssystemer også i store objekter

Dato: 29 Okt 2018

Teknisk gjennomprøvde løsninger produsert og montert av spesialister i metallarbeid

På R + T- messen 2015 presenterte heroal den nye solskjermingen for forretningsbransjen som en skreddersydd systemløsning og har stor hatt suksess på dette området. Mange kunder bruker de nye mulighetene for å oppnå egne gode resultater - for eksempel selskapet Sipral a. s., et av de ledende selskapene som arbeider med metallkonstruksjoner i Tsjekkia. Sipral a. s. planla og utstyrte byggingskomplekset AFI Vokovice i Praha med over 800 elementer av systemet heroal VS Z.

Fullt utstyrt med system

Zip-Screen-systemet heroal VS Z er en allsidig tekstilsolskjerming som monteres foran vinduet og kan variere i gjennomsiktighet og farge. Ved å reflektere sollyset, det gir en reduksjon av solstrålingen med opptil 75 prosent, uten å redusere det naturlige dagslyset. Systemet sikrer dermed et behagelig inneklima på varme dager og gjør det mulig å regulere rommets atmosfære. Samtidig gir det en optimal blendings- sikt- og varmebeskyttelse. Det muliggjøre besparelser når det gjelder kjølings- og oppvarmingskostnader i forhold til tradisjonelt termisk isolasjonsglass, da varmeinngangen kan styres selektivt etter behov. Samtidig filtreres UV-strålingen med opptil 98 prosent.

I tillegg til heroal VS Z ble begge delene av byggekomplekset AFI Vokovice utstyrt med andre høykvalitets heroalsystemer:

  • ca. 30 elementer av dørsystemet heroal D 72,
  • ca. 1 000 tilpassede spesialprofiler av vindusystemet heroal W 72,
  • ca 900 kvadratmeter heroal C 50 HI fasade rundt handlegaten i første etasje samt
  • ca. 600 ventilasjonsklaffer heroal W 72 VF

Sipral a. s., oppnådde allerede i 2017 synergier i byggingen av V Towers, et moderne boligtårn i Praha: „Ikke alle produsenter i bransjen er i stand til å utføre slike komplekse prosjekter og tilfredsstille våre høye standarder på en pålitelig måte. Derfor er det en helt bevisst beslutning når vi satser på heroal som et innovativt familieeid selskap som tilbyr fremragende kvalitet – „made in Germany“ – sier Leopold Bares, administrerende direktør i Sipral a. s.

Økologisk bærekraft med heroal aluminiumsystemer

På bakgrunn av den målrettede LEED-sertifiseringen for objektet AFI Vokovice som en gjennomgående lønnsom investering, fordi det økologiske fotavtrykk av materialet aluminium er et sentralt aspekt når det gjelder bærekraftighet. Også energieffektiviteten til de monterte elementene ved samtidig å benytte minst mulig materialer tas i betraktning: heroal bruker opptil 85 prosent resirkulert aluminium i produksjonen av den komplette systemporteføljen. Uten å tape i kvalitet forbrukes 95 prosent mindre energi sammenlignet med ny aluminium. Aluminium-systemer har dessuten en meget lang levetid. Dette skyldes den ekstraordinære værbestandigheten, den naturlige korrosjonsbeskyttelsen så vel som en høy materialstabilitet. Selv med utallige åpnings- og lukkebevegelser er en minimal slitasje garantert.

Mer informasjon på: www.heroal.no

Referanseprosjekter Heroal

AFI Vokovice Prague

AFI Vokovice Prague

Prague 6-Vokovice

Opførelse af bolig og kontorlokaler. Dette moderne boligtårn er opført som ...

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår
utstillerliste