HD Solskjerming med egen prosjektavdeling

Dato: 17 Feb 2021

Nye bilbyen i Molde, her representert ved Toyota, har fått screen fra HD Solskjerming Prosjekt.

Nyetableringen, HD Solskjerming Prosjekt, er allerede godt i gang med å dekke solskjermingsbehovet i prosjektmarkedet.

Høy vekst
HD Solskjerming AS, med avdelingene Fasadeprodukter, Kjells markiser og Markisemannen, har hatt en kraftig omsetningsøkning de siste årene (903 mill. i 2020-omsetning). Den økte etterspørselen, ikke minst fra prosjektmarkedet, forsterket behovet for å skille mellom privatkunder og proffkunder. HD Solskjerming Prosjekt ble derfor etablert våren 2020. Prosjekt-avdelingen har i dag bemannet opp med dyktige prosjektselgere fordelt på flere strategiske områder i Norge. I tillegg har selskapet selgere og forhandlere jevnt fordelt over det meste av landet.

Produksjon i egne lokaler
Med produksjon i eget hus i Molde, korte leveringstider og eget montasje- og serviceapparat ligger det meste til rette for at kundene får de produktene og den servicen de fortjener og ikke minst forventer. Målet ved å opprette egen prosjektavdeling, er å yte enda bedre service mot de profesjonelle kundene.

Serviceavtaler
Serviceavtaler er noe man har sett har vært mer og mer etterspurt i markedet, spesielt fra kommunene. HD Solskjerming Prosjekt tilbyr slike avtaler til de kundene som ønsker dette..

Stort produktsortiment
Prosjektavdelingen leverer stort sett alt av solskjerming, både utvendig og innvendig.

Ingen jobb for stor, ingen jobb for liten!

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår