Har du næringseiendom som du ønsker å selge/leie ut?

Dato: 25 Jan 2023

Bli synlig og kommuniser effektivt med storformat. Vi leverer bannere og seil i alle størrelser og kvaliteter. - Vi designer, leverer og monterer.

Et banner kan benyttes til alle mulige formål. Byggeplass, scene, messestand, butikk, kontorlokale, events og arrangement, mm.

Når nye byggeprosjekter står for tur eller kontorlokaler står klart for utleie, er det å være synlig en vesentlig faktor for å skape fokus og for å få oppmerksomhet. Skilting med bannere er en rimelig og fleksibel måte å nå ut med ulike budskap– her ligger alt til rette for å skape et godt. Vi bistår deg med alt fra planlegging, design og montering.

Bruksområder

Våre bannere kan brukes til både eksponering innendørs og utendørs. Størrelsen på banneret er fullstendig tilpasset etter ønske, og vi tilbyr separat tilbehør som skinner og rammer for en skreddersydd løsning. Vi er her for å anbefale den beste løsningen for deg og ditt spesifikke prosjekt.

Materialer

Foreslåtte materialer er PVC, mesh, tekstil – valget avhenger av bruksområde.

MESH:

Skal det arbeides mye på stillas? Da er det godt å være beskyttet mot vær og vind. Til våre stillasbannere anvender vi et materiale kalt mesh som minner om PVC-bannere bare med huller. Hullene i stillasbanneret gjør at vinden kan komme gjennom og at man kan se gjennom dem fra baksiden.

PVC:

Vil du ha en solid, værhard presenning som tåler det meste? Våre sterke PVC-presenninger er nyttig til ditt behov for overdekking. PVC banner er slitesterkt materiale som tåler røff behandling – anvendelig både innendørs og utendørs. PVC har en glattere overflate som kan vaskes lett over med en klut.

Tekstil:

Tekstilbanner i storformat er en super mulighet til å markedsføre ditt budskap. Velegnet til innendørs bruk. Tekstilbanner / Stoffbanner leveres i polyester eller dekor. Stoffet er «trelags», hvor av to trykkflater, og et mellomlag for å forhindre gjenskinn av lys og trykkfarge.