hansgrohe Zesis M33 kjøkkenkran– den perfekte kombinasjonen av design, kvalitet og funksjonalitet

Dato: 15 Aug 2022

Det nye kjøkkenarmaturet Zesis M33 fra hansgrohe har klare, rene linjer og sørger for effektivt bruk med sine praktiske stråletyper. Kombinasjonen av moderne design og brukervennlighet skaper derfor merverdi for ethvert kjøkken.

Elegant design og bevist kvalitet
Kjøkkenkranen finnes i to utførelser: en stilig versjon med nesten rettvinklet tut i praktisk høyde, og en versjon med tut som bøyes lett oppover, som er perfekt for kjøkken med overskap. Zezis M33 finnes i fargene krom, matt sort og matt rustfritt stål.

Zesis M33 finnes i ulike modeller, som 1-jet eller 2-jet med uttrekkbar dusj. Noen av modellene har stengeventil, og noen kan også leveres med sbox Lite.

Den nye sBox Lite sikrer fleksibel slangeføring av uttrekksdusjen, og er betydelig mer kompakt i den nye versjonen. Den reduserte bruken av materialer på sBox Lite gjenspeiles også i prisen. Reduksjonen i størrelse gir også ekstra fleksibilitet ved montering i kjøkkenvaskens underskap. Den kompakte sBox Lite kan plasseres enten under kjøkkenvasken, på gulvet eller litt forskjøvet på veggen ved hjelp av de medfølgende skruene. Den nye kjøkkenkranen kan dermed enkelt passe inn i eksisterende kjøkken.

Med hansgrohe Zesis M33 blir kjøkkenvasken sentrum av kjøkkenet: det spesielle, elegante utseendet, fleksibiliteten under installasjonen og det høye funksjonalitets- og kvalitetsnivået gir en flott oppgradering til ethvert kjøkken til en attraktiv pris. Zesis M33 passer lett inn i forskjellige interiørstiler.

Les og finn mer inspirasjon om serien her

Ytterligere informasjon:
Hansgrohe A/S
Marketingavdelingen
Tlf. 32 79 54 00
info@hansgrohe.no
www.hansgrohe.no
www.axor-design.com/no