Hansgrohe Rebris – ny armaturserie

Dato: 10 Okt 2022

Den nye armaturlinjen hansgrohe Rebris er et friskt pust på badet med sin slanke estetikk, trendbevisste overflater, høy kvalitet, enkel rengjøring og med den vannsparende EcoSmart teknologien.

De nye kranene imponerer ikke bare med sitt slanke design i to varianter – de reduserer også vannforbruket til kun fem liter i minuttet, takket være den innovative EcoSmart-teknologien. Ved bruk merker du ikke det svært lave vannforbruket, og dermed gir hansgrohe Rebris stor glede på badet og bidrar samtidig til en mer bærekraftig livsstil.

En (Eco)Smart del av hverdagen
Den innovative EcoSmart teknologien senker vannforbruket til kun fem liter per minutt ved tre bars trykk, samtidig som den unike vannopplevelsen bevares. Slik sparer man enkelt store mengder vann hver dag, uke og år. For enda større bærekraft i hverdagen kan du velge en variant med CoolStart-teknologi. Her kommer det bare kaldt vann når kranen åpnes med grepet i midtstilling, så varmt vann brukes ikke unødvendig til å bare skylle hendene eller tannbørsten. Med CoolStart varmes vannet kun opp når det virkelig trengs og grepet dreies mot venstre.

Redusert til det som virkelig teller
Rebris fra hansgrohe setter søkelys på det viktigste når det kommer til design, teknologi og funksjon. Den nye armaturlinjen står for tidløshet, kvalitet, vannbesparelse og smarte funksjoner som gjør hverdagen enklere. Rebris finnes i to designvarianter: Rebris S passer harmonisk inn i ulike baderomsstiler med sin myke, runde silhuett, mens Rebris E er rett og kantet. Begge variantene finnes i ulike, komfortable høyder og i de trendbevisste overflatene krom og matt sort. På denne måten kan de tilpasses den enkeltes behov og baderomsdesign. Samtidig fortsetter formspråket i et bredt spekter av innebygde armaturer til servant, kartuter og 1-greps armaturer til dusjen. Ytterligere hansgrohe-produkter harmonerer perfekt med Rebris-armaturene, slik som AddStoris-tilbehøret eller Vernis-hånddusjene.