Håndmalte servanter – et kunststykke for baderommet

Dato: 18 Apr 2016

Fra å levere små servanter i hvit porselen har Bathco i tillegg utviklet seg til å bli en helt spesiell produsent av servanter med spennende former, materialer og farger. I høst kom de med nye serier i terrazzo og betong, mens det i årets sortiment 2016 kommer servanter med motiver malt av en rekke spanske kunstnere. Korsbakken har valgt ut ett stort og bredt utvalg av servanter fra Bathco og som er på å lager i Oslo.

De mønstrede servantene spenner fra det fargerike og sterke til det sarte og lyse, alt ettersom hvilken kunstner som har laget mønsteret. I flere måneder satt de 8 kunstnerne sammen og malte 400 servanter hver. Alle servantene er nummerert og signert av kunstneren.

I tillegg til de helt håndmalte servanten har Javier Mariscal laget 5 forskjellige mønster som Bathco benytter på flere av siden servanter. Mariscal er en allsidig kunstner som jobber med tekstiler, skulpturer, malerier, interiør og animasjonsfilmer. Dette er porselensservanter i glade farger og mønster som vil friske opp ett hvert toalett eller baderom.

For de som har behov for servanter med spesielle mål, eller er på jakt etter noe som skiller seg ut vil det gjerne passe både i størrelse og fasong med en servant fra Bathco sitt sortiment.

Du finner elektronisk versjon av alle Korsbakkens kataloger på følgende link:
http://www.korsbakken.no/produkter/kataloger-og-brosjyrer/

Korsbakken leverer Damixa og Newform kraner og dusjutstyr. Bathco og Globo porselen og toaletter fra Aqualux. Bathco servanter blir også ofte benyttet på større prosjekter blant annet på hoteller i Norge og resten av verden.Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår