H-vinduet gjør hverdagen lettere

Dato: 4 Jul 2016

H-vinduet er utadslående vinduer med praktiske funksjoner som gjør hverdagen enklere og tryggere. De gjennomprøvde beslagene, det laminerte treverket og den perfekte balansen gjør at H-vinduet åpnes og lukkes like lett hele den lange levetiden. En sånn kvalitet kommer ikke av seg selv. Den er resultatet av små forbedringer og teknologiske framskritt gjennom 50 år!

H-vinduet kan tilpasses de fleste stilarter og fasonger. Vi tilbyr forskjellige sprosseløsninger, både gjennomgående og flere typer dekorsprosser. Alt etter smak og behag. Tilbehør som sprosser, vridere og hengsler gir det "lille ekstra", og kan gjøre store forskjeller. Du kan også få ditt eget særpreg ved å få vinduene og dørene i akkurat den fargen du ønsker.

H-vinduet finnes som toppsving, sidesving og fastkarm, samt kombinasjoner av disse tre. I tillegg produseres balkongdør med samme profil.

Last ned vår hovedbrosjyre

Produksjonen holdes stengt fra uke 29 til 31. Kontoret er åpent hele sommeren, så du er velkommen til å ta kontakt.
Vi ønsker dere alle en god sommer!


Toppsving

Sidesving

Fastkarm

Balkongdør
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår