Gummiasfalt, se våre fallunderlag - for en sikrere lekeplass

Dato: 26 Apr 2016

Fallunderlaget er viktig når du skal planlegge en lekeplass. Det er til for å dempe eventuelle fall og bidrar til å skape et trygt lekemiljø. Helstøpt gummiasfalt er uten tvil det beste fallunderlaget som finnes. Det har ingen fuger eller skjøter som samler smuss eller forskyver seg. Underlaget er lett å rengjøre og holder seg pent i mange år. Lek & Sikkerhet sin gummiasfalt legges ut flytende og støpes nøyaktig slik du måtte ønske. Her er det kun fantasien som setter en stopper. Velg mellom mange ulike farger og mange ferdige sjablonger. Her kan du se mer om forskjellige typer fallunderlag fra Lek & Sikkerhet.
http://www.lekogsikkerhet.no/no/fallunderlag/c-25/c-77

Hos Lek og Sikkerhet kan du få alt innenfor lekeapparater til gode priser. Vi har godkjente og robuste apparater i trykkimpregnert furu, sibirsk lerk, robinia og stål som holder til intensiv bruk og det barske norske været. I tillegg har vi et stort utvalg av parkmøbler i mange spennende varianter og materialer. Vi har også idrettsutstyr i form av bordtennisbord, fotballmål, basketstativ mm. Vi monterer over hele landet! Ser mer på vår nettside
www.lekogsikkerhet.no


Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår