Gulvkonsept Norge merker stor interesse for vår nye gulvkolleksjon "GK-flooring"

Dato: 22 Jan 2020

Vi ER EN KOMPLETT PARTNER I PROSJEKTMARKEDET

Vi samarbeider med arkitekter, forhandlere og prosjektkunder i prosjekt det stilles strenge estetiske krav til gulv og innredningsløsninger i ekstraordinære dimensjoner.
Vi har bred erfaring fra komplekse prosjekt hvor det stilles kompromissløse krav til kvalitet og løsninger.

Med GK-Flooring kolleksjonen er vi en komplett partner i prosjektmarkedet hvor vi kan levere gulv, trapp, spiler, dører, veggpanel og annen spesialinnredning hvor bærekraft er grunntanken i alle våre produkter.
Hele veien fra design, materialer, emballasje, transport til det endelige produktet, har vi tatt mange bærekraftige beslutninger. Men det viktigste for oss, har vært å designe estetiske gulvprodukter som holder i mange år. Derfor er vår produsent valgt med omhu, kvalitet dokumentert gjennom de absolutt strengeste tester og dokumentasjoner. Alt dette for å sikre de beste løsninger i ditt prosjekt.


Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår