Gulv fra Sto Cretec Flooring

Dato: 14 Aug 2019

Det første som vil møte arkitektstudentene ved den Kungliga Tekniska Högskolan (KTH) i Stockholm er et klassisk terrazzogulv. Det er installert ca 800 m2 med Steno Terrazzo i inngangspartiet til arkitekthøyskolen. Gulvet er nærmest helt uten fuger, trekker ikke til seg væsker og er fri for riss og krakkeleringer. Det kan også utføres som et konstruksjonslydgulv på f.eks på hulldekker.Steno Terrazzo

Steno Terrazzo har et tidløst og klassisk gulv men samtidig nyskapenede og moderne med en enestående livslengde. Vi kan utføre terrazzo i mange ulike fargevalg som klassisk grå/sort-ensfarget eller moderne med spektakulære farger og materialer. I motsetning til klassisk betongterrazzo som er avhengig av hyppig fugeoppdeling for å unngå oppsprekking, kan Steno Terrazzo legges sømløst nesten uten fuger. Produktet har ingen krymp ferdig utherdet og det er derfor ingen spenninger i selve gulvet. Steno Terrazzo er ikke avhengig av periodisk porefylling for å hindre uttørking over tid og væsker og forurensinger trekker ikke inn i gulvet. For enklest renhold og vedlikehold kan Steno Terrazzo med fordel rengjøres og vedlikeholdes med Twister / Eco Brilliance uten bruk av såpe eller andre kjemikalier.


Nedlasting av fargebrosjyre


Steno Terrazzo Soundseal / konstruksjonslydgulv


Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår