Gulv for hard trafikk

Dato: 25 Jun 2018

NG designgulv er naturtro og slitesterke LVT-gulv. Med design tilpasset nordiske interiørtrender er NG designgulv et naturlig valg for interiørarkitekter og alle andre som ønsker miljøskapende gulv.

Gulvene egner seg spesielt godt i lokaler hvor det stilles høye krav til slitestyrke, som for eksempel for utleieboliger, kontorer, butikker, treningssentra og spisesteder. NG designgulv er PUR-behandlet noe som gjør at man i de fleste tilfeller ikke trenger å behandle gulvene med voks eller polish.

NG designgulv har uendelige designmuligheter. Flisene kommer i en rekke formater, farger og mønster. Kolleksjonene kan kombineres for å skape et eget unikt uttrykk.

Wood-sortimentet har en matt og naturlig overflate, kommer i fire størrelser og finnes i en rekke ulike tresorter. NG designgulv Wood legges enten som parkett eller i mønster etter ønske, f.eks. fiskebensmønster.

Stone- metal- and concrete-sortimentet inneholder flotte og moderne stein-, metall- og betongdesign. Overflatene er matte og gir et autentisk uttrykk.  Flisene kan legges enten hjørne mot hjørne eller i forband. Bland gjerne formater,  mønster og farger.

NG designgulv lagerføres i Oslo for omgående leveranser.

 

Se hele vårt sortiment på www.nordanger.no

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår