GROHE mottar “red dot: Best of the Best”- prisen for femte gang

Dato: 11 Aug 2014

“red dot award: product design 2014” så igjen GROHE bevise sine ferdigheter som ledende produsent av designkraner og -armatur. I tillegg til å motta priser for Grohtherm 2000, GROHE Rainshower® Flower Collection og deres Eurodisc Joystick krankolleksjon, så vant GROHE også “red dot: Best of the Best”- prisen for sin Minta Touch kjøkkenkran. Dette markerte den femte gangen på syv år at GROHE sikret seg det som uten tvil er designmiljøets mest ettertraktede utmerkelse.
Produktets elegante silhuette har allerede gjort denne kjøkkenkranen til en designklassiker som fortsetter å motta gunst blant kresne forbrukere verden over. Minta Touch er skapt i GROHE Design Studio og omfatter nå også den innovative EasyTouch-teknologien. Dette gjør at GROHE Minta Touch ikke bare er et blikkfang, men det imponerer også i form av dets ingeniørteknikk. Nærmere bestemt så er Minta Touch en hybridkran som tilbyr to driftsformer. I tillegg til det vanlige kranhåndtaket så kan vannstrømmen aktiveres ved hudkontakt hvor som helst på kranens tut. Dette betyr for eksempel at hver gang hendene dine er skitne etter matforberedelser så er en enkel berøring med baksiden av hånden eller underarmen nok til å aktivere strømmen av avkjølt vann. Gjennom å utvikle denne unike berøringssensorteknologien så har GROHE redefinert kjøkkenkranen og reposisjonert det som et moderne produkt.


Paul Flowers, Senior Vice President for Design ved Grohe AG, sier: “Når vi skulle skape GROHE Minta Touch så startet vi med å undersøke begrensningene ved moderne teknologi i samarbeid med våre kollegaer i R&D. Dette er grunnen til at vi tar stolthet ikke bare i kranens tekniske og visuelle funksjoner, men også i vår felles samarbeidsånd som gjorde prosessen mulig i utgangspunktet. Å vinne “red dot: Best of the Best” er helt klart et resultat av god laginnsats og vi er veldig takknemlige for denne prisen som er en helt spesiell utmerkelse.”

Minta Touch møtte tøff konkurranse i årets “red dot award: product design”. Et panel bestående av 40 dommere gransket og testet totalt 4,815 påmeldinger innsendt av 1,816 produsenter, designere og arkitekter fra 53 land. Prisene ble overrakt på red dot gallaen som ble arrangert i Aalto Theater i Essen, Tyskland den 7. juli.


Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår