GROHE inviterer deg til et digitalt event om GROHEs opplæringsprogram for rørleggere

Dato: 22 Nov 2021

Tidligere i år lanserte GROHE et opplærings- og utdanningsprogram for unge mennesker som ønsker å bli rørleggere. GIVE-programmet ble utviklet av GROHE for å hjelpe mennesker med å bygge et grunnlag for fremtiden og for å få flere unge inn i VVS-bransjen. Den 7. desember inviterer GROHE deg til å bli med på det digitale GIVE-eventet.

Flere steder i verden ser man i dag en mangel på kvalifiserte rørleggere. Attraktivt treningsmiljø med inspirerende trening og opplæring er viktigere enn noen gang for å få flere kvalifiserte rørleggere inn i VVS-bransjen. Derfor har GROHE utviklet GIVE-programmet (GROHE Installer Vocational Training and Education), et program med utdanning av høy kvalitet for å sikre rekruttering til bransjen.

I dag har GROHE et samarbeid med nærmere 40 skoler gjennom hele EMENA for å bygge toppmoderne treningsmiljøer for å skape et best mulig utgangspunkt for en vellykket fremtid. Programmet tilbyr praktiske treninger og studentene vil få kunnskap om de nyeste teknologiene innen sanitærbransjen. Som en del av GIVE-programmet vil GROHE støtte rørleggerstudier i å skape et toppmoderne opplæringsrammeverk ved å installere moderne fasiliteter og tilby læringsmateriell og dyktige lærere.

Du er invitert til det digitale GIVE-eventet på GROHE X

Den 7. desember klokken 11:00 til 11:30 kan du få innsikt og lære mer om hva GIVE-programmet handler om. Arrangementet vil sendes på GROHEs digitale plattform GROHE X. Få med deg debatten for å lære mer om GIVE programmet og om hvordan det kan forme bransjen fremover.

Registrer deg gratis på grohe-x.no ved å følge denne linken.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår