GROHE høydepunkter fra ISH 2015

Dato: 24 Mar 2015

Gjennom et helt nytt messekonsept og i en ny hall presenterte GROHE seg som en komplett baderomsleverandør på årets ISH- messe. GROHE fant sin plass på Messe Frankfurt, for første gang i Forum-hallen.

Det nye og unike utvalget av baderomskeramikk gir GROHE muligheten til å vise frem komplette baderomsserier bestående av badekar, servanter og toaletter som er spesielt utviklet for å tilpasse GROHEs populære armaturkraner. Årets ISH ble en verdenspremiere hvor GROHE fikk fremhevet seg som leverandør av komplette baderom. Her er et lite utvalg av hva GROHE viste frem på ISH.

GROHEs første komplette baderomsløsninger

Med GROHEs store introduksjon av sanitærutstyr kan du nå få det ultimate baderommet fra kun én leverandør. Seks nye baderomskonsepter ble introdusert basert på GROHEs eksisterende utvalg, sammen med servanter, badekar, toaletter, bideer, og møbler. De seks baderomsløsningene inkluderer Grandera Baderom, Eurocube, Essence Baderom, Eurostyle baderom, EuroCosmo, Eurosmart Baderom.


Relansering av Eurosmart – vår beste noensinne

Det er en glede å introdusere den tredje generasjonen av Eurosmart, med et design som har utviklet seg og med funksjoner som gjør den bedre enn noensinne. Serien omfatter produkter til både baderom og kjøkken. Vi har gjort GROHE Eurosmart enda mer behagelig, raskere å installere og enklere å vedlikeholde. Du kan velge mellom tre størrelser, lav, medium og høy tut, hvor kranene har fått 35% mer plass mellom tut og servant.Lansering av Grohtherm 1000 og Grohtherm 800
Nyt en forfriskende dusj mer enn noensinne med den nye og forbedrede Grohtherm 1000 termostatbatteri. Forbedringene inkluderer teknologien GROHE CoolTouch®, en slankere kropp, ergonomisk formede metallhåndtak, GROHE TurboStat®-teknologi og vannsparende økonomiske funksjoner. I tillegg er den utstyrt med SafeButton, GROHE Aquadimmer og EcoButton. Vi tilbyr optimal ergonomi og de høyeste sikkerhetsstandarder i sitt markedssegment, det er den ideelle termostat for alle typer brukere, fra barn til eldre.


GROHE Sensia®- Det siste innen dusjtoaletter fra GROHE
Grohe tilbyr et unikt spekter av produkter designet for å gi deg følelsen av å være ren og fresh hele dagen. Nå kommer GROHE med fire nye dusjtoaletter, som reiser standaren for komfort, hygene, renslighet.GROHE SmartControl – en smartere måte å nyte vann på
Sammen med et unikt GROHE Rainshower® system, har GROHE koblet systemet sammen med en innovativ SmartControll-trykk-knapp teknologi.Se mer om GROHEs høydepunkter fra ISH på grohe.no

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår