GROHE har relansert sin bestselgende baderomskolleksjon

Dato: 15 Nov 2021

Siden 1999 har Eurosmart-kolleksjonen til baderom vært en stor favoritt blant GROHEs kunder. I år har kolleksjonen blitt relansert med et modernisert design og et større utvalg varianter, inkludert en 2-i-1 hybridkran.

For mer enn 20 år siden introduserte GROHE sin første Eurosmart-kran til baderom. Siden den gang har kolleksjonen utviklet seg til å bli en bestselger hos fagfolk over hele verden. I år har GROHE relansert kolleksjonen for å imøtekomme dagens trender og kundebehov. Selv om hovedfunksjonene til produktene forblir uendret, har kolleksjonen fått et modernisert design og større utvalg produkter i ulike varianter.

Større utvalg for ulike behov
Samfunnet er i stadig utvikling og det er viktig at bedrifter følger med på dagens behov og trender. I dag er det er stadig økende fokus på nye og bedre hygienestandarder. Derfor utviklet GROHE en hybrid-versjon av Eurosmart som kombinerer manuell og berøringsfri aktivering. I tillegg består den nye kolleksjonen av varianter med lang hendel, uttrekkbar tut, eller hul hendel. På den måten inneholder Eurosmart produkter som passer for mennesker i alle aldre. Kranene med lang hendel kan bli et viktig produkt for leger og andre helsefagarbeidere, da disse enkelt kan brukes med albuen for å redusere bakterieoverføring.

Les mer om den nye Eurosmart kolleksjonen her

Vannsparing og bærekraft i fokus
Produktene i Eurosmart-kolleksjonen kommer med integrert EcoJoy-teknologi. Dette sørger for at vannforbruket kan reduseres med opptil 50% sammenlignet med standard servantkraner uten vannbesparende egenskaper. I tillegg kommer et utvalg av kranene med kaldstart. Det betyr at kun kaldt vann vil renne ut av kranen når hendelen er plassert i midtre posisjon, noe som kan bidra til å spare energi. Kun når hendelen dreies mot venstre vil varmt vann renne ut av kranen. 

Cradle to Cradle sertifisert kran
Eurosmart-kranen i medium størrelse (vare nr. 24192003) er blitt Cradle to Cradle sertifisert i kategorien ‘Gold’. Cradle to Cradle® er den globale standarden for produkter som er trygge, sirkulære og ansvarlig laget. Ved å gå til innkjøp av et produkt med denne sertifiseringen kan du være sikker på at produktet er utviklet på en bærekraftig og ansvarlig måte og at produktet har en sirkulær levetid.

Nysgjerrig på hvordan et baderom med Eurosmart kan se ut? Klikk på linken for å se et 360° virtuelt rom med flere Eurosmart-produkter.