GROHE EUROCUBE - Banebrytende design

Dato: 22 Sep 2014

GROHE kan stolt presentere Eurocube, et nytt design til sine populære Euroline-kraner. Som navnet antyder er designet fullstendig fokusert på kvadratiske former. Med sine rene former og feilfrie overflater er Eurocube et perfekt supplement til badeværelser inspirert av rette linjer. I tillegg til seriens gode utnyttelse av moderne baderomdesign, så tilbyr Eurocube også et godt forhold mellom pris og ytelse.

Dette designet er kommet for å bli
GROHE tar design til et nytt nivå ved helt å unngå runde og sylindriske elementer. Parallelle linjer, elegante overflater og velbalanserte kvadratiske former er tidløse funksjoner i et design som ønsker å bevare det attraktive også i hverdagen.

Den minimalistiske tuten på servantkranen har en skråskåret underside som posisjonerer mousseuren i en optimal vinkel, noe som sikrer perfekt vannføring. Håndspaken fremheves av en iøynefallende utskjæring som får kranen til å virke mindre rigid, og som mykgjør dets generelle utseende. Etter å ha maksimert det kreative potensialet innen kvadratiske og kubiske former, så har GROHE skapt et design som ikke var forventet av markedet til en så attraktiv pris.


Estetikken samsvarer på alle punkter
Med sitt tydelige og geometriske design er Eurocube det perfekte valget for arkitekter og prosjektplanleggere. Det umiskjennelige Eurocube- designet er konsekvent benyttet på alle batterier for servanter, termostater, dusjer og bideer, og i tillegg tar det alle variasjoner av krav og  tekniske forhold i betraktning. Utvalget av servantkraner inkluderer veggmonterte 2-hulls kraner og tre-hulls benkmonterte modeller. GROHE har skapt et komplett utvalg av baderomsinnredninger med matchende dusjer og tilbehør.

Videre omfatter denne kranserien en rekke teknologier av ypperste klasse. En rekke Eurocube-produkter er utstyrt med GROHE EcoJoy® for miljøvennlige vannbesparelser. GROHE QuickFix® Plus forenkler og effektiviserer installasjonen av disse moderne kranene, noe som resulterer i betydelige besparelser i monteringstid. Mens GROHE SilkMove® sikrer en silkemyk drift av spaken på kranen, og GROHE StarLight® gir en strålende og langvarig krom overflate.


For å få et harmonisk baderomsmiljø av virkelig høy kvalitet, er et matchende dusjsystem et ‘must’. Produktspekteret omfatter derfor også Eurocube dusjsystemer som kombinerer hypermoderne design med utmerket ytelse. Eurocube dusjsystemer består av en 400 mm lang dusjarm med rektangulære Euphoria Cube hodedusj, matchende Euphoria Cube hånddusj og Eurocube termostatbatteri som perfekt utfyller de andre Eurocube armaturene på baderommet. Det er rett og slett rektangulær perfeksjon.  

Hele produktvariasjonen i geometriske former – GROHE Eurocube.


Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår