Grace, en klassisk skyvedør med følelse av tre

Dato: 11 Okt 2021

Elfa Grace skyvedør passer rett inn i et moderne eller tradisjonelt skandinavisk interiør.

Grace er en helt ny skyvedør i Elfa sitt skyvedørssortiment. Det er en klassisk hvit skyvedør med en robust følelse og tidløst design. Grace kan velges med fylling i hvit melamin eller speil, og i design Plain eller Quattro (fire felt). Dette er en klassisk dør som vil stå trygt gjennom trender og passer godt inn i et moderne eller tradisjonelt skandinavisk interiør.

Fakta:
Det er mulig å kombinere de to designene i samme løsning, men ikke kombinere de to fyllingene i samme dør. Det kan legges til tilbehør som Soft-closing, LED-belysning og 3-spors skinnesett.

Les mer om Grace skyvedør her.

 

 

Hvorfor velge Elfa skyvedører og innredning?
Garderoben er det stedet i hjemmet der de fleste har oppbevaringsutfordringer. Med Elfa måltilpassede skyvedører og Elfa klikk-inn system (innredning) er det enkelt å skape god oppbevaringsplass fra vegg til vegg og fra gulv til tak.
All plass kan utnyttes maksimalt skyvedører og innredning fra Elfa! Det blir oppbevaringsplass fra gulv til tak. Med skyvedører er det ingen sokkel, som ofte stjeler 15 cm. Det blir ingen dødplass på toppen av et garderobeskap som enten samler støv eller rot. Det må ikke holdes av plass foran skyvedørerene for å åpne dem. Møbler kan plasseres foran (seng, nattbord,
lenestol osv.).