Glass inn med LUMON - Vi holder i prosjektet fra A til Å

Dato: 26 Jan 2022

Når balkongene skal glasses inn til ditt neste prosjekt, og du trenger en erfaren leverandør av innglassing og glassrekkverk, er vi den samarbeidspartneren du burde velge.

Du slipper oppfølgingen - vi tar oss av kundekontakten
Ikke bare leverer vi i Lumon trygg og skreddersydd innglassing og glassrekkverk, vi sørger også for å være kontaktpunktet mellom deg og kunden.

Med svært gode rutiner for alle type prosjekter får du med Lumon som leverandør en trygg og stabil samarbeidspartner som har ekstensiv erfaring med innglassing og glassrekkverk. Kronen på verket er ikke bare en fleksibel og holdbar løsning, men at vi også tar oss av ettermarkedet med en egen serviceavdeling.

Våre innglassinger produseres i vår egen fabrikk i Finland og er designet for å møte alle krav et nordisk klima stiller. Vår rammeløse innglassing kan hjelpe til å møte eventuelle støykrav prosjektet har, tåler vindlast og kan leveres i høyden. Vi har innglassing for alle type problemstillinger og designkrav. Dersom det er hindringer på balkongen, andre utfordringer eller problemstillinger kan vår skreddersydde innglassing tilpasses dette. Ved å ha både folde- og skyveløsning på våre glass er det enkelt for deg å vite at vi som leverandør kan levere fra A til Å, både ved å styre selve prosjektet for balkongene, men også levere den løsningen som er best egnet.

Derfor burde du velge en ledende aktør i innglassingsbransjen til ditt neste prosjekt
Vi i Lumon er stolte av å kunne tilby en gjennomtenkt prosess med både service og innglassingsekspertise i hvert eneste ledd av prosjektet ditt, selv etter at prosjektet er levert.

At vi eier hele forsyningskjeden selv sørger for flere fordeler for deg som samarbeidspartner. Vi tilbyr deg produkter av høyest mulig kvalitet, ekspertise om lovverket og trygg veiledning. Når du velger oss som partner sørger vi for å levere:

  • Produkt
  • Design
  • Salg
  • Produksjon
  • Montasje
  • Kundeservice og service etter montasje

Vi tilbyr også ulike digitale designverktøy og tekniske dokumenter for ekstra støtte. Vårt mål er å finne den beste løsningen til hvert prosjekt, både estetisk, teknisk og økonomisk.

Kontakt oss i dag og finn ut hvor enkelt det kan være å glasse inn ditt neste prosjekt med Lumon! 

Referanseprosjekter Lumon Norge AS

Rosenvinge

Rosenvinge

Nybygg | Moss | 210-250 Mnok

Nybygg av leiligheter (blokk) tilsvarende 3 bygninger i Moss med 103 leilighe...

Bekkasinen Borettslag
Linjegården

Linjegården

Nybygg | Lillestrøm | 170 Mnok

Nybygg av leiligheter (blokk) i Lillestrøm med 80 leiligheter. Selve bygginge...

Støperiet