Gjør jobben enklere med ESSBOX System

Dato: 7 Nov 2018

Stadig flere norske håndverkere får øynene opp for det smarte ESSBOX-systemet til ESSVE, som gir deg full oversikt over festemidlene dine når du er ute på oppdrag. JM Entreprenør har brukt de grønne koffertene helt siden 2011, og ifølge Terje Stræte har de aldri sett seg tilbake.

– Før hadde vi alle skruene i esker, og så måtte vi etterfylle etter hvert som det ble tomt. Systemet til ESSVE fungerer mye, mye bedre. Det er veldig enkelt å bruke, og vi har god oversikt over alt vi har med oss i koffertene, sier Stræte.

– Det er fortsatt mange som bærer skruene sine i pappesker, og de ville helt klart hatt bruk for en sånn koffert, legger håndverkeren til.

Stræte forteller videre at hans arbeidsgiver har gått til innkjøp av flere kofferter, både den originale ESSBOX og den mindre- og hendige ESSBOX Mini. Dermed kan de velge størrelse etter behov. Fordelene med å bruke systemet fra ESSVE er mange, blant annet at skrueboksene holdes trygt på plass inni kofferten, og at de kan organiseres på en oversiktlig måte.

Ikke minst er ESSBOX-ene laget for å tåle røff håndtering, og takler i tillegg det kalde- og våte nordiske klimaet. Ødelagte forpakninger er ikke lenger et problem for oss som har byttet over til ESSBOX, sier Stræte.

– ­Jeg tenker først og fremst på at det forenkler jobben min, og at det er mye lettere å holde oversikt. Jeg finner skruene jeg skal bruke veldig raskt, sier han.

I bunnen av ESSBOX-koffertene er det et unikt oktagonmønster som holder alle eskene på plass. I tillegg er koffertene godt polstret på innsiden av lokket, noe som sikrer at skrueforpakningene ikke faller ut. Akkurat det kan være smart når du skal få gjort alt det du må gjøre i løpet en hektisk arbeidsdag:

– Den største fordelen er at skrueboksene kan ligge åpne i kofferten. Dermed har jeg alt tilgjengelig bare ved å lukke opp lokket på kofferten, avslutter Stræte.