Gjerrige vaskemaskiner

Lettbetjente og «gjerrige i bruk» (sparsommelige) – de nye vaskemaskinene fra Miele Professional

Betydelig lavere forbruk og enklere betjening – dette kjennetegner de nye vaskemaskinene som Miele Professional presenterer på Internorga 2017. I tillegg vises både tørketromler, varmruller med ulike oppvarmingsalternativer, og et omfattende sortiment av profesjonelle oppvaskmaskiner (17. til 21. mars, hall A 3, stand 308/410).

Vaskemaskinene kommer i to serier – «Performance»- basismodellene i fargen octoblå og «Performance Plus»-modellene med flere programmer, enda lavere forbruksverdier og eksklusivt kabinett i rustfritt stål. Med en maksimal kapasitet på mellom 10 og 20 kg, og flere enn 90 grunn- og spesialprogrammer, som f.eks. hodeputer, kjøkken- eller stivede bordtekstiler, er maskinene skreddersydde for behovene innen hotellvaskerier, pensjonater og restauranter.

Den stadige optimaliseringen av forbruksverdiene skyldes samspillet mellom flere komponenter. Den nye ovale vaskebeholderen reduserer vannivået i alle vaske- og skylleomgangene noe som allerede i seg selv resulterer i en mer effektiv utnyttelse av ressursene. Denne effekten støttes av de nyutviklede løftevangene med patentert perforering, som hele tiden lar vannet «regne» over tekstilene. Dette gir en bedre gjennomfukting sammenlignet med forrige generasjons vaskemaskiner. Sammen med cellestrukturen i trommelveggen, som lar tekstilene gli mykt på en film av vann, oppnås det en mer skånsom tekstilbehandling enn noen gang tidligere.

Enklere blir det ikke – en ny og i tillegg, patentert dørlås åpner og lukker døren med ett fingertrykk. Et lett dytt er nok til å aktivere dørlåsen og starte programmet. I tillegg har trommelåpningen blitt betydelig større, slik at det er lettere å legge inn og ta ut tekstiler.

På standen til Internorga vises også forskjellige typer tørketromler tilpasset vaskemaskinene med en kapasitet opptil 32 kg. Her står alternative oppvarmingstyper i fokus – f.eks. hettvann eller varmepumpeteknologi. De reduserer også forbrukskostnadene betydelig, f.eks. varmepumpetørketrommelen med modellnavnet «SlimLine» og en bredde på kun 71 cm, som passer selv i trange nisjer.

Miele Professional tilbyr også skreddersydde løsninger for grovkjøkken på hoteller og i restauranter. Dette gjelder f.eks. tankoppvaskmaskiner for plassering under benk med spesialtilpassede programmer for ulike typer smuss og enhver type servise. Profesjonelle hetteoppvaskmaskiner og oppvaskmaskiner med friskvannsystem kompletterer Mieles sortiment av profesjonell oppvaskteknologi.

Du finner mer informasjon om dette temaet på www.miele.no/professional

Følg oss