Gi badet nytt liv med et flott og fargerikt resultat

Dato: 24 Nov 2021

Gi badet kant og personlighet med Kartell by Laufen-seriens fargerike utvalg som gir muligheter for unike løsninger.

Bryt det tradisjonelle og skap nye fargekombinasjoner som gir nytt liv til hjemmet ditt. Farger er den perfekte måten å gi hjemmet ditt et mer interessant look, og et av de beste rommene du kan leke med farger er på badet.

Med den nyeste utvidelsene i Kartelly by Laufen-serien som baserer seg på nye farger og kontraster, kan man både med porselen, møbler og tilbehør, alt etter hvor modig man er, leke med dette. På denne måten gir serien mulighet til å påvirke helhetsinntrykket på badet på en helt nye måte og større frihet til å designe ut fra din personlige stil.

Farget porselen
I Kartell by Laufen-serien finner du sanitet i nøytrale matte farger – hvit, grå, grafitt og svart som enkelt kan integreres på de fleste bad. Disse nye overflatene på servanter og toaletter gir en flott kontrast på badet, uten å virke dominerende.

Matte farger oppnår en mer nøytal metthetskontrast som gjør dem mer fleksible å jobbe med, både i forhold til fargerike, mer rolige og nøytrale fargeskalaer. Med det kan du fullføre baderomskonseptet ditt, samt gi det kant og personlighet.

Tilbehør
Kartell by Laufen-serien inneholder også et bredt utvalg av fargerikt tilbehør som hyller, speil, håndklestativ, tannkrus, krakker med mer.

Med Kartell by Laufens tilbehør kan du begynne i det små hvis du vil skape nytt liv på badet ditt. Her finnes alt fra håndklestativ til speil i 12 forskjellige farger og nyanser. Det brede utvalget, mange fargevalg og samtidig enkle designet gjør at Kartell by Laufen-serien passer inn på alle bad uansett størrelse, stil og alder.

På denne måten kan du selv, med små endringer i innredningen gi nytt liv til badet ditt med et flott og fargerikt resultat.

Samlet sett fullfører de nye fargene et komplett baderomskonsept for de som har mot til å kaste seg ut i et bad med kant og personlig preg. En serie som gir stor fleksibilitet når det gjelder fargekomposisjon og med vakre detaljer.