Garderobeskap fra Altistore - Rett produkt, pris og leveringstid.

Dato: 4 Dec 2019

Personalskap. Z-skap. Skoleskap. Ladeskap. Garderobeinnredning. Altistore og Frigaard Gruppen har vært leverandør av garderobeskap i 3 generasjoner!

Rett kvalitet - Rett pris - Rett tid
Altistore AS, som er en del av Frigaard Gruppen i Sarpsborg, har gjennom egendesign og produksjon utviklet et variert og fleksibelt sortiment av sertifiserte garderobeskap - for sikker og god oppbevaring. Alle våre skap kan skreddersys ditt behov og ditt miljø, og er utviklet i tråd med krav og behov ved norske arbeidsplasser gjennom 3 generasjoner. Velg helsveisete garderobeskap fra Altistore, så slipper du tidkrevende og komplisert montering - garderobeskapene leveres klare til bruk. Alle våre garderobeskap er sertifisert etter EN 14073-2:2004, EN 14073-3:2004, EN 14074:2004, EN 16121:2013 og EN 16122:2012. Les mer om oss her: www.altistore.no/om oss

Prisgunstige og funksjonelle skap

Modell Basic, også kjent som SMG, er et brukervennlig, solid og funksjonelt skap som passer inn i de fleste miljøer. Skapet kan leveres med mange tilvalgsalternativer; ulike dørfarger, understell, låser, ventilasjon m.m. Skapet leveres med helsveiset stålskrog og solid dørstopper. Klikk herfor å se standardutvalget.


Med Z-skap sparer du plass

Våre Z-skap, Modell SMZ, er et solid, funksjonelt og stilfullt garderobeskap. Et plassbesparende alternativ med god hengehøyde samt plass til mindre gjenstander. Standard innredning består av klesstang med ankerkroker, dørene leveres med gummidempere og dørstopper. Z-skap gir meget god utnyttelse av arealet og kan også leveres med lekre avrundede laminatdører som gir et eksklusivt uttrykk.


Skoleskap - designet for tøff bruk

For tøffere bruk i skole og oppveks-sektoren, produserer vi skoleskap; en ekstra kraftig modell konstruert for å tåle tøff behandling. Skap med ett og to rom i høyden, samt z-skap, med hyller for plass til bøker, permer og PC. Ekstra kraftig låssystem. Alle skapene leveres med gummidempere i dørene. Ta kontakt med ossfor diskusjon om ditt kommende innredningsprosjekt for skole.


Oppbevaring av PC og nettbrett

Behovet for lademuligheter øker dramatisk. Sammen med selgerne i Altistore går du i dialog om leveranse av solide oppbevaringsskap for PC, nettbrett og andre verdigjenstander. Ladeskapene kan dessuten leveres med vogn slik at skapene enkelt kan flyttes etter behov. Se standard PC-vogner her.


Kontakt oss i dag!
Ta kontakt med våre dedikerte og dyktige selgere i dag, så finner vi sammen løsninger som fungerer. Du når oss på telefon 6916 5500, på e-post support@altistore.no eller gjennom kontaktsidene på www.altistore.no

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår