Garda Traffic hurtigfoldeport

Dato: 16 Okt 2020

En pålitelig, rask og svært kostnadseffektiv hurtigfoldeport som opprettholder sikkerhet og sikrer god logistikkflyt.

 

Garda Traffic kombinerer fordelene til en tradisjonell grind og en veibom, og muliggjør kontinuerlig adgangskontroll sammen med god logistikkflyt. En rask og svært kostnadseffektiv løsning som reduserer behovet for trafikkregulerende bommer.

Å beskytte seg mot innbrudd og tyveri kan være en utfordring. Hvordan du best opprettholder sikkerheten avhenger av eiendommen det er snakk om, men også driften som skal ivaretas. Det skal jo ikke være vanskelig for ansatte og kunder å komme inn. Fysisk sikring har en advarende effekt på de som prøver å ta seg inn – rett og slett fordi det er en hindring man må forbi.

Garda Traffic Hurtigfoldeporten ivaretar dette og er svært velegnet for logistikksentre, havner, flyplasser, forsvarsanlegg og industriområder som krever lukket område til enhver tid. Materialene og løsningene i Traffic hurtigfoldeport gjør at det er enkelt å holde kontinuerlig god drift av porten. Denne robuste porten leveres med kraftige 160 mm portstolper, rammeverk på 60x60 mm og kraftige sprosser.

  •   Åpne- / lukkehastighet på opptil 0,6 m/s
  •   Sykluser på opptil 250 bevegelser pr døgn
  •   Came Ferni - motorer integrert øverst i portstolpene
  •   Robust konstruksjon, varmforzinket og evt pulverlakkert
  •   Portbredder på opptil 6 m
  • Magnetlås på porter med bredde over 4,5 m
  •   Styringsenhet montert med kapslingsgrad IP65
  •   CE-godkjent og leveres i henhold til Standard PN EN 1324-1

Garda Sikring kan tilby et helhetlig system som lar deg kombinere porter og gjerder for industriområder og lignende.


Garda Smart Service – GSM-modemet som gir deg full kontroll

Kombiner gjerne våre porter med Garda Smart Service (GSS). Med vår GSM-modem får du full kontroll over alle dine elektriske installasjoner online. Uansett hvor du befinner deg. Du kan blant annet sjekke om porten eller bommen er åpen eller lukket. Du får beskjed om feil/mangler, eller du kan enkelt styre brukertilgangen.

Alt overvåkes og styres fra én enhet. Sikrere og enklere blir det ikke.