Gå veien til det perfekte gulv sammen med Scanmaskin og din slipespesialist

Dato: 5 Mai 2021

La oss hjelpe deg på veien til det perfekte gulv med hjelp av de mest effektive og robuste slipemaskinene på markedet. Som eneimportør av Scanmaskin og slipespesialist leverer vi bare originale verktøy og kvalitetsgulvkjemi for at du skal oppnå best og ønsket resultat inne og ute.

Scanmaskin 18 gir deg 45 cm slipebredde med justerbar slipehastighet. Dette gjør Scanmaskin 18 til markedets mest allsidige maskin i sin klasse. Kan med fordel brukes til: sliping av betong og tre, fjerning av belegninger og til polering av gulv.

Les mer

Scanmaskin 650 er en kraftig og robust slipemaskin på 320 kg og med 65 cm slipebredde. Meget effektiv maskin, som kan fås med DSP (display med slipeprogram), som guider deg gjennom slipejobben. DSP vil undersliping angi verktøyets slitasje, kan gi en besparelse på 25 %.

Les mer

Scanmaskin 32 World Series er vår toppmodell og kan leveres med fjernkontroll og DSP (display med slipeprogram). Slipemaskinen har et slipetrykk på hele 432 kg og leveres med 24 måneders fabrikk garanti.

Les mer

Bauta metallverktøy er en av våre serier med originale kvalitetssegment for grov og finsliping, leveres med grit fra #8 til #200 og i hele 10 forskjellige hardheter.

Les mer

Luteus pads er et hybridverktøy utviklet til effektiv: fjerning av riper etter sliping med metallvektøy, fjerning av belegninger og til tørrpolering. Leveres med grit fra #50 til #3000 og i diameter fra Ø 125mm til Ø 330mm.

Les mer

World Series Keramisk verktøy er utformet for en smidig og effektiv overgang fra metallbundne til plastbundne verktøy. Brukes for å få maksimalt topplag finish og kan også være et meget effektivt verktøy for å fjerne småriper og slitasje på eksisterende overflater.

Les mer

WOD disker gjør det mulig å slipe nye og gamle natursteingulv både med og uten vann.

Les mer

Scan Dancer pads benyttes i de siste stegene ved polering av topplag. Benyttes også for enkelt vedlikehold av ulike typer gulv. Leveres med grit fra #400 til #3000 og i diameter fra Ø 180mm til Ø 508mm.

Les mer

NYHET!
Nå leverer vi Obtego høykvalitets kjemi for maksimal beskyttelse av betonggulv. Ny utviklet kjemi som er lett å jobbe med, trekker langt ned i betongen og beskytter lenge. Her får du alt du trenger for å lage et topp kvalitetsgulv både inne og ute, med ekstra høy glans. Vi har både vann og Silikat baserte produkter, våre Silikat produkter er miljøvennlige og uten VOCs. For best resultat på høypolerte gulv må man bruke Obtego.

OBTEGO ytbehandlingar för betonggolv | MM NordenTil slutt så er det endelig resultat som teller:

Last ned slipeguiden:Tony (Østlandet)
Epost: tgg@nom.no
Tlf: 900 37 349

Morten (Midt/Nord-Norge)
Epost: mab@nom.no
Tlf: 918 57 467

Sigurd (Sør og Vest-Norge)
Epost: st@nom.no
Tlf: 911 26 261

 

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår