Funksjonelle og estetiske strekkstagsystem fra Macalloy

Dato: 10 Nov 2021

Strekkstag brukes til alt fra oppheng av balkonger til avstiving av bygg og broer. Macalloy har i mange år vært ledende innenfor dette produktområdet.

Tingstad forhandler strekkstag og kompresjonsstag fra Macalloy i Norge og leverer til små og store prosjekter. Macalloy har i mange år vært ledende innen utvikling, design og produksjon av strekk-og kompresjonsstagsystemer.

Om systemet
Strekkstagsystemene har europeisk teknisk bedømmelse (ETA 21/0053) og er CE-merket.

To systemer er tilgjengelig som standard:

  • Macalloy 460 med en flytegrense på 460 N/mm2
  • Macalloy 520 med en flytegrense på 520 N/mm2

Strekkstagene kan leveres i karbonstål og syrefast stål.

Dimensjoner fra M10-M100 er tilgjengelig. Andre dimensjoner kan tilbys på forespørsel.
Strekkstagene produseres i lengder opp til 11,8 meter og flere stag kan kobles sammen for å dekke lengre spenn. Dette gjør systemet fleksibelt og montasjen forenkles.

Overflatebehandling av stagene gjøres etter beskrevet spesifikasjon. De kan leveres varmgalvanisert, primet, malt, pulverlakkert eller ubelagt.

Av kompresjonsstag leverer vi to varianter, et standardsystem og den mer estetisk tiltalende Architectural Strut Range. Sistnevnte er mer elegant utformet i endene og med skjulte gjenger, ellers deler de to systemene de samme tekniske egenskaper.
 

Bruksområder for strekkstag
Bruksområdene for strekkstag er mange, som oppheng av balkonger, avstivning i bygg, i takkonstruksjoner, til bruer og gangbruer og i hengende konstruksjoner. De kan også benyttes som estetiske detaljer i interiør og eksteriør – og slik fyller de et praktisk og tiltalende bruksområde.

Sterkt fokus på bærekraft
Macalloy har forpliktet seg til å kjøpe «Grønt stål» for å bidra til å redusere karbonutslipp. Produksjonsprosessen er basert på resirkulert stål og en nordisk fossilfri elektrisitetsmiks. Som et resultat er karbonavtrykket til en Macalloy stålstang hele 80 prosent lavere enn det globale gjennomsnittet.

Les mer om Macalloy på vår hjemmeside.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår