FunderMax innovative fasadesystemer

Dato: 5 Apr 2017

FunderMax innovative fasadesystemer har alt du trenger for å lage holdbare og kostnadseffektive fasader. Disse unike fasadesystemene gjør montasjen enkel og dessuten er de tilgjengelig i alle 115 standard dekorer.

Modulo

Modulo er et lett og fleksibelt fasadesystem av prefabrikkerte standard elementer som festes mekanisk med skjulte braketter. Med sin helt unike fleksibilitet og sitt innovative festesystem kan MODULO også brukes til å lage særegne interiørkledninger. Underkonstruksjonen kan enten være en standard tre-konstruksjon eller aluminium.Scaleo

Med sin karakteristiske moderne overflate og ekstreme holdbarhet er dette robuste panelet ideelt for både nybygg og rehabilitering. Med prefabrikkerte Max Exterior lap-siding paneler er det enkelt å utforme robuste og moderne fasader. Den dobbelt herdede overflaten beskytter og gjør panelet svært motstandsdyktig mot forvitring og sollys. I tillegg til å være optimalt lysekte og rissesikkert er Max lap-siding paneler også lett å rengjøre og tåler selv de tøffeste miljøforhold.

Referanseprosjekter Tepo AS

Veidekke kontorsbygg, Lysgården

Veidekke kontorsbygg, Lysgården

Nybygg | Trondheim | 255 Mnok

Nybygg av kontorbygg som består av en bygning i Trondheim på 6 etasjer. Selve...

Steinkjerleksikonet Innovasjonscampus Steinkjer

Steinkjerleksikonet Innovasjonscampus Steinkjer

Rehab | Steinkjer | 250-300 Mnok

Rehab av universitet/høyskole tilsvarende 2 bygninger i Steinkjer på 3 etasje...

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår