Fugemasser og lim - Nytt sortiment lansert av ESSVE

Dato: 22 Sep 2015

Nå i høst lanserer ESSVE sitt nye sortiment med lim og fug. Sortimentet har fått nytt design, fargekoding og beskrivende produktnavn. Det nye sortimentet er utarbeidet i samarbeid med butikkansatte og sluttkunder og resultatet er et mer oversiktlig sortiment som gjør det enklere å finne riktig produkt. I tillegg utvides utvalget med flere og mer miljøvennlig produkter.

Blant annet en akryl som hverken gulner, sprekker eller slipper. Et nytt steinlim erstatter mørtel, og gjør murarbeidet både raskt og renslig. Den nyutviklede aktivatoren kan sprayes på, og halverer herdetiden til limet.

Aldri mer sprukne lister
Problemet er velkjent: Nymalt leilighet hvor alt ser nytt og delikat ut, men etter en tid dukker mørke striper opp i hjørner og ved listene. Daglig leder og snekker i Eksakt Bygg AS, Robert Ekeberg, har ofte opplevd at kunden sitter misfornøyd tilbake.

– Dette er veldig irriterende for kunden, og er ofte noe man får reklamasjon på.

– Vi var ikke fornøyd med akrylen vi brukte. Vi savnet fleksibilitet og stabilitet, og fikk klager fra misfornøyde kunder som hadde opplevd at akrylen slo sprekker og slapp taket, sukker Ekeberg.

Han takket derfor ja til å teste ESSVEs nye 25 prosent akryl, som er utviklet for å bedre hverdagen både for håndverker og kunde. Robert Ekeberg likte nykomlingen fra første sekund.

– Smart med tydelig etikett
– Det første jeg la merke til var den nye etiketten på patronen. Det er veldig smart å gjøre det så lettleselig og tydelig. Under arbeidet registrerte jeg også at den var smidig å jobbe med, og tørket relativt fort.

Rist sprayboksen og start muringen
Ekeberg er også imponert av det nye steinlimet fra ESSVE. Nylig testet han dette på muring av Leca-blokker og resultatet var forbløffende.

– Vi trengte bare å riste spray­boksen og sette i gang. To bokser gikk med på 25 blokker. Vi slapp å bruke bøtter og mikser med alt det sølet, avfallet og tidsbruken det fører med seg. Limet fikk herde over natten, og det var det, smiler han.

Han er overbevist om at han vil bruke steinlim fremover, og forteller at han er nysgjerrig på andre bruksområder og hvor sterkt limet er.
– Dersom dette er så bra som det ser ut til, gjør det arbeidsdagen vår vesentlig lettere og mer effektivt, avslutter Robert Ekeberg.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår